Koulibaly ve Fofana'dan Chelsea'nin iftar programına destek - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Koulibaly ve Fofana'dan Chelsea'nin iftar programına destek

Koulibaly ve Fofana\'dan Chelsea\'nin iftar programına destek
14.03.2023 11:37  Güncelleme: 11:43

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Kalidou Koulibaly ve Wesley Fofana, kulübün 26 Mart'ta düzenleyeceği iftar programına destek verdi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Kalidou Koulibaly ve Wesley Fofana, kulübün 26 Mart'ta düzenleyeceği iftar programına destek verdi.

Londra ekibinin sosyal medya hesabından görüntülü mesajı paylaşılan savunma oyuncusu Koulibaly, "İnsanlar birlikte vakit geçirmeyi, birlikte yemek yemeyi ve birlikte dua etmeyi seviyor. Pek çok insan bir araya geliyor ve güzel, büyük bir topluluk oluşturuyor. Ramazan ayında benim için bu çok güzel bir şey." ifadelerini kullandı.

Müslüman olmayan arkadaşlarının geceleri kendisine sahurda eşlik ettiğini aktaran Fofana ise "Ramazan ayı geldiğinde, siz ve arkadaşlarınız birlikte vakit geçirmelisiniz. Müslüman olmayan pek çok arkadaşım var, geceleri yemek yemeye ve bana eşlik etmeye geliyorlar." diye konuştu.

Chelsea Kulübü, dün yaptığı açıklamada, 26 Mart Pazar günü Stamford Bridge Stadı'nda iftar programı düzenleyeceğini duyurmuştu.

Premier Lig tarihinde bir ilke imza atmaya hazırlanan Chelsea'nin girişimi, sosyal medyada büyük destek görmüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Koulibaly ve Fofana'dan Chelsea'nin iftar programına destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement