Kuveyt Milli Takımı Manavgat'ta - Son Dakika
Spor

Kuveyt Milli Takımı Manavgat'ta

Kuveyt Milli Takımı Manavgat\'ta

Asya kupası öncesi Manavgat'ta kamp yapan Kuveyt Milli Takımı, hazırlık maçında Spor-Toto 3.Lig takımlarından Evrensekispor'u 4-0 mağlup etti.8 Aralık tarihinde başlayacak olan Asya Kupası finallerine hazırlanan Kuveyt Milli Takımı,...

27.11.2012 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asya kupası öncesi Manavgat'ta kamp yapan Kuveyt Milli Takımı, hazırlık maçında Spor-Toto 3. Lig takımlarından Evrensekispor'u 4-0 mağlup etti.

8 Aralık tarihinde başlayacak olan Asya Kupası finallerine hazırlanan Kuveyt Milli Takımı, Manavgat-Evrenseki beldesinde kamp yapıyor. Kuveyt Milli Takımı, Spor-Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Evrensekispor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 4-0 kazandı.

Emirhan Spor Kompleksi 5 Nolu sahada oynanan karşılaşmada Kuveyt'in gollerini Bader Almoutawa (2), Yuosıf Naser, Fahad Alenezi attı.

Karşılaşmanın ardından Kuveyt Milli Takımı kafile başkanı Yousef Alyatama, Manavgat Evrensekispor Genel Meneceri Kamil Atalay'a günün anısına plaket verdi.

Manavgat Evrensekispor, Pazar günü Dardanelspor karşılaşmasında oynamayan oyuncularını sahaya sürerken, Kuveyt Milli Takımı kamp kadrosunda bulunan 29 sporcunun tamamına şans verdi.

29 futbolcu ve 13 yöneticiden oluşan 42 kişilik Kuveyt Milli Takımı'nın kafile başkanlığını yapan Yousef Alyatama, Asya Kupası'nda Lübnan, Filistin ve Umman ile mücadele edeceklerini belirterek, "Kuveyt Milli Takımı olarak şampiyonada iddialıyız. Burada çok güzel bir çalışma ortamı var. 8 Aralık tarihinde ilk maçımızı Filistin ile oynayacağız. 3 Aralık tarihine kadar çalışmalarımızı Manavgat'ta sürdüreceğiz. Bu süreçte Perşembe günü Antalyaspor Paf takımıyla bir hazırlık karşılaşması daha oynayacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kuveyt Milli Takımı Manavgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement