Lale Cup Turnuvası'nda Heyecan Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Lale Cup Turnuvası'nda Heyecan Devam Ediyor

Lale Cup Turnuvası\'nda Heyecan Devam Ediyor

Lale Cup Tenis Turnuvası'nda milli sporcular İpek Soylu ve Pemra Özgen, ikinci turda rakiplerine yenilerek elendi.

28.04.2014 16:35

Lale Cup Tenis Turnuvası'nda milli sporcular İpek Soylu ve Pemra Özgen, ikinci turda rakiplerine yenilerek elendi.

Göztepe Gülbahçe Spor Tesisleri'nde düzenlenen ITF turnuvasında dün etkili olan yağmur nedeniyle yarıda kalan maçlar bugün tamamlanırken, teklerde ikinci tur ve çeyrek final müsabakaları da oynandı.

İtalyan tenisçi Maria Elena Camerin'e ilk seti 6-7 kaybettikten sonra maçı yarıda kalan milli tenisçi İpek Soylu, bugün devam edilen maçın ikinci setini 6-4 kazandı. Setlerde skoru eşitlese de final setini 6-0 yitiren Soylu, müsabakayı 2-1 kaybetti ve ikinci turda elendi.

İlk turda Başak Eraydın'ı mağlup eden Pemra Özgen ise ikinci turda 5 numaralı seribaşı Ukraynalı Yuliya Beygelzimer önünde varlık gösteremedi. Maçı 6-2 ve 6-1'lik setlerle 2-0 kaybeden Pemra, turnuvaya veda etti ve böylelikle teklerde Türk sporcu kalmadı.

Teklerde yapılan çeyrek final karşılaşmalarının ardından, Yuliya Beygelzimer (Ukrayna), Vitaila Diatchenko (Rusya), Ksenia Pervak (Rusya) ve Denisa Allertova (Çek Cumhuriyeti) rakiplerini yenerek adlarını yarı finale yazdırdı.

Öte yandan, çiftlerde Ummanlı partneri Fatma Al Nabhani'yle mücadele eden Melis Sezer, Başak Eraydın-İpek Soylu ikilisiyle çeyrek finalde karşılaşırken, müsabakayı 6-3 ve 7-6'lık setlerle kazanarak yarı finale yükseldi. Fatma Al Nabhani-Melis Sezer ikilisi, yarı finalde Petra Krejsova-Tereza Smitkova ekibiyle yarın sabah saatlerinde karşı karşıya gelecek ve maçı kazanacak çift, öğleden sonra final maçı oynayacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Lale Cup Turnuvası'nda Heyecan Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement