Lazio efsanesi Vincenzo D'Amico'dan Vedat Muriqi yorumu: Şüphelerim var - Son Dakika
Spor

Lazio efsanesi Vincenzo D'Amico'dan Vedat Muriqi yorumu: Şüphelerim var

Fenerbahçe'den ayrılarak İtalya'nın Lazio takımına transfer olan Vedat Muriqi'e kulübün efsane isimlerinden Vincenzo D'Amico'dan eleştiri geldi. Kosovalı golcü için verilen paraya değeceğine inandığını söyleyen D'Amico, buna karşın saha içinde bazı şüpheleri bulunduğunu ifade etti.

16.09.2020 13:56  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lazio'ya 20 milyon euroya transfer olarak İtalyan ekibinin taraftarları arasında da büyük beklenti yaratan Vedat Muriqi'i kulübün efsane isimlerinden Vincenzo D'Amico değerlendirdi.

Eski bir hücum oyuncusu olan D'Amico, Vedat Muriqi transferinin Lazio'ya faydalı olabileceğini ancak Kosovalı yıldız hakkında şüpheyle yaklaştığı bazı durumların olduğunu söyledi.

"PARASINA DEĞEBİLİR AMA ŞÜPHELERİM VAR"

D'Amico'nun La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajdan Muriqi ile ilgili bölüm ise şöyle:

"Lazio Muriqi ile taktiksel olarak yukarıya çıktı. Böyle bir satın alma beni ikna etti. Forvet hattı tamamlandığını düşünsem bile bence Caicedo'nun da kalması gerekiyor"

"Teknik olarak sahada görmemiz gerekiyor. Onun için harcanan paraya da değebileceğini düşünüyorum. Tek şüphem Muriqi bu seviyelere alışkın değil. Bu seviyelerde hiç oynamadı, 3 günde 1 maç oynayan takımlarda oynamadı."

Lazio efsanesi Vincenzo D\'Amico\'dan Vedat Muriqi yorumu: Şüphelerim var

Son Dakika Spor Lazio efsanesi Vincenzo D'Amico'dan Vedat Muriqi yorumu: Şüphelerim var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Çağatay: Merak etme muriqi hepinizi cebinizden çıkarır 20 9 Yanıtla
  • fenerli: ""Kosovalı golcü için verilen paraya değeceğine inandığını söyleyen D'Amico, buna karşın saha içinde bazı şüpheleri bulunduğunu ifade etti"" şu cümleden hiç bir şey anlamadım 17 4 Yanıtla
    fenerbahçeli: adam doru dio haftada 3 maç kaldircak güç yok 0 0
  • MUHASEBE: Parası nasılsa koç ailesinin paravan şirketlerinden gelecek sponsor parasıyla karşılandı. 6 ay iyi bakın sonra fenere geri gelecek zaten.. 7 0 Yanıtla
  • irfan04: supheleriniz daha çok olacak 6 0 Yanıtla
  • OSMAN: ADAM HAKLI RİZE VE FENERBAHÇE EN SON NE ZAMAN AVRUPADA OYNADI.. HATIRLAYAN VAR MI?? 5 0 Yanıtla
  • fenerbahçeli: herkez konuşuo bedvay ben size kestirmeden anlatayim haftada 3 maç yapacak güç yok olamaz muriçte 0 0 Yanıtla

Advertisement