Lider Özbekistan Hırvatları Elinden Kaçırdı - Son Dakika
Spor

Lider Özbekistan Hırvatları Elinden Kaçırdı

Lider Özbekistan Hırvatları Elinden Kaçırdı

FIFA U20 Dünya Futbol Şampiyonası F Grubu'na galibiyetle başlayan iki takımın mücadelesinde gülen taraf çıkmadı ve Hırvatistan ile Özbekistan 1-1 berabere kaldı.

26.06.2013 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fıfa U20 Dünya Futbol Şampiyonası F Grubu'na galibiyetle başlayan iki takımın mücadelesinde gülen taraf çıkmadı ve Hırvatistan ile Özbekistan 1-1 berabere kaldı.

Tribünlerde yaklaşık 2 bin Bursalı taraftarlar Özbekistan'a destek verdi. Mücadeleye hızlı giriş yapan Özbekistan 5'nci dakikada Rakhmanov'un golüyle öne geçti. Özbekler ilk yarıyı da bu golle 1-0 önde kapadı. 65'nci dakikada kazanılan serbset atışta, Özbek savunması topu uzaklaştıramayınca İtalya'nın Atalanta takımında forma giyen Livaja skoru 1-1 yaptı. Hırvatistan'da Aleksic, Datkoviç, Özbekistan'da ise Fomin ikinci sarı kartlarını görerek cezalı duruma düştüler ve gruptaki son maçlarda forma giyemeyecekler. Karşılaşma öncesinde, geçtiğimiz hafta Hırvatistan'da yapılan özel maçta yaşamını yitiren Istria 1961 Takımı'nın 23 yaşındaki oyuncusu Alen Pamic adına FIFA tarafından 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Mücadeleyi 3 bin 393 biletli seyirci izledi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Lider Özbekistan Hırvatları Elinden Kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement