Lille Bordeaux'yu 2-1 mağlup etti ve iç sahadaki yenilmezliğini sürdürdü - Son Dakika
Spor

Lille Bordeaux'yu 2-1 mağlup etti ve iç sahadaki yenilmezliğini sürdürdü

Fransa Ligue 1'in 14. haftasında milli futbolcular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille sahasında Bordeaux'u konuk etti. Stade Pierre Mauroy'da oynanan karşılaşmada Lille rakibini 2-1 yendi.

13.12.2020 21:23  Güncelleme: 22:45

Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Lille, konuk ettiği Bordeaux'yu 2-1 yenerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.
Ligue 1'in 14. haftasında Lille, Pierre Mauroy Stadı'nda Bordeaux'yu konuk etti.

Milli oyuncular Burak Yılmaz ve Zeki Çelik'in ilk 11'de sahaya çıktığı mücadelede Lille, Jonathan Bamba'nın 17. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bordeaux, Toma Basic'in ağları sarsmasıyla 29. dakikada skoru 1-1'e getirdi. Lille'de Jose Fonte, 45. dakikada fileleri havalandırdı ve takımının ilk yarıyı 2-1 önde tamamlamasını sağladı.

YUSUF SONRADAN OYUNA GİRDİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde başka gol olmadı ve ev sahibi ekip, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Lille'de Yusuf Yazıcı, 62. dakikada Jonathan David'in yerine oyuna dahil oldu.

Lille, bu sonuçla puanını 29'a yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğunu Paris Saint-Germain'den devraldı. Bordeaux ise 19 puanda kaldı.

İç sahada oynadığı 8 maçın 6'sında galip gelen Lille, 2 maçta ise sahadan 1'er puanla ayrıldı. Sahasındaki 8 maçta 20 puan toplayan Lille, iç sahada en çok puan toplayan takım konumunda bulunuyor.

Lille Bordeaux\'yu 2-1 mağlup etti ve iç sahadaki yenilmezliğini sürdürdü
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Lille Bordeaux'yu 2-1 mağlup etti ve iç sahadaki yenilmezliğini sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement