Liverpool Barcelonalı Marc-Andre Ter Stegen'i Gözüne Kestirdi - Son Dakika
Spor

Liverpool Barcelonalı Marc-Andre Ter Stegen'i Gözüne Kestirdi

Liverpool Barcelonalı Marc-Andre Ter Stegen\'i Gözüne Kestirdi

İngiltere Premier Lig'de üst sıraları tekrar zorlamak isteyen Liverpool, kaleci hattına önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor.

24.01.2015 22:03

Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile karşılaşacak olan Liverpool, ara transfer döneminde kalesini önemli bir isim ile güçlendirmek istiyor.

Simon Mignolet ve Brad Jones ikilisinin performansından son derece hoşnutsuz olan Liverpool teknik direktörü Brandon Rodgers'ın takıdma yeni bir kaleci istediği bilinirken, her hafta farklı bir ismin anıldığı takıma son olarak Barcelona'nın genç Alman yıldızı Ter-Stegen yazıldı.

Sezon başında Claudio Bravo ile beraber Liverpool'un yolunu tutan Ter-Stegen, "Şampiyonlar Ligi ve kupa maçları için düşünüldüğümün farkındayım fakat ligde de oynamak istiyorum" şeklindeki açıklaması ile ilk 11'de yer almak istediğini açıkça belirtmişti.

İngiliz basınının iddiasına göre Liverpool, Ter-Stegen'i sezon sonuna kiralamak için Barcelona'ya teklifte bulunacak. Ter-Stegen'in Liverpool'a transfer olması dahilinde Beşiktaş'a karşı oynama ihtimali bulunuyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Liverpool Barcelonalı Marc-Andre Ter Stegen'i Gözüne Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement