Lucescu'nun Arkadaşı: Galatasaray'a Gelebilir - Son Dakika
Spor

Lucescu'nun Arkadaşı: Galatasaray'a Gelebilir

Lucescu\'nun Arkadaşı: Galatasaray\'a Gelebilir

Lucescu'nun arkadaşı Konstantin, "Ukrayna'daki projeleri aksayabilir. Abdurrahim Albayrak'ı seviyor, yönetimde olması halinde sıcak bakabilir." dedi.

28.03.2014 16:29  Güncelleme: 16:26

Galatasaray'la anlaşacağı iddia edilen Mircea Lucescu'nun geleceği hakkında çeşitli iddialar gündeme gemişti. Rumen teknik adam için son noktayı en yakın arkadaşı koydu. Axel Witsel, Ramires, Thibaut Courtois ve Fernando Llorente gibi oyuncuların menajerliğini üstelenen aynı zamanda Mircea Lucescu'nun çok yakın bir arkadaşı olan Dumitrascu Konstantin, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"PROJELERİ AKSAYABİLİR"

Eurosport'un haberine göre; Mircea Lucescu için önemli olan şeyin ona sunulacak projeler ve ekonomik rahatlık olduğunu belirten Konstantin, Ukrayna'nın geçirdiği siyasi kriz sebebiyle oyuncuların artık Ukrayna'da oynamak istemeyeceğini yeni projelerin aksayabileceğini savundu. Ayrıca kulüp içerisinde birlik ortamının sağlanmış olmasının Lucescu için önemli olduğunu vurgulayan Konstantin, yönetimden aldığı destek ve birlik beraberliğin oluştuğu bir yerde Lucescu'nun da yer alabileceğini, bunun Türkiye de olabileceğini söyledi.

"ALBAYRAK'I YÖNETİMDE İSTER"

Mircea Lucescu'nun Galatasaray'a dönmek için ekonomik ve proje şartlarının yanı sıra çok sevdiği isim olan Abdurrahim Albayrak'ın da yönetime girmesini isteyeceğini belirtti. Ukrayna'da bile Albayrak'tan bahsettiğini ifade eden Konstantin, Lucescu için değil Galatasaray için önemli insanların kulüpte yer alması gerektiğini her fırsatta dile getirdiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Lucescu'nun Arkadaşı: Galatasaray'a Gelebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • paşa bey: gelme türkiye hâla temiz değil luce reis 5 5 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: 8 HAFTA VAR BU TÜR HABERLERİN ÇIKMASINI ZAMAN OLARAK ÇOK MANİDAR BULUYORUM.BU KONULARDA YORUM YAPMAK BİLE YANLIŞ !!HOCAMIZ MANCİNİ TAKIMIN BAŞINDA BİRLİK BERABERLİK ZAMANI DERE GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ.BU TÜR HABERLERİN KASITLI ÇIKARILDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.MANCİNİ BÜYÜK HOCA AYNEN DEVAM..İNADINA GALATASARAY.. 0 1 Yanıtla

Advertisement