Maçta Yere Yığılan Basketbolcu, 2 Gün Sonra Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Spor

Maçta Yere Yığılan Basketbolcu, 2 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

NBA Gelişim Liginde Grand Rapids Drive forması giyen ve maçta yere yığılan basketbolcu Zeke Upshaw, kaldırıldığı hastanede 2 gün sonra hayatını kaybetti.

27.03.2018 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NBA G-Lig olarak adlandırılan NBA Gelişim Ligi'nde Detroit Pistons'la bağlantılı Grand Rapids Drive takımının formasını giyen Zeke Upshaw hayatını kaybetti.

26 yaşındaki oyuncu takımının oynadığı Long Islands Nets karşılaşmasının bitimine 40 saniye kala rahatsızlanarak yere yığılmış ve acilen hastaneye kaldırılmıştı.

Maçta Yere Yığılan <a class='keyword-sd' href='/basketbolcu/' title='Basketbolcu'>Basketbolcu</a>, 2 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

RAHATSIZLIĞI BİLİNMİYOR

Yapılan müdahalelere rağmen Upshaw kurtarılamadı ve 26 yaşında hayatını kaybetti. Basketbolcunun annesi oğlunun pazartesi günü hayatını kaybettiğini açıkladı. Oyuncunun geçirdiği rahatsızlığa ilişkin detaylar açıklanmadı.

"HARİKA BİR İNSANDI"

Detroit Pistons, bu olay üzerine yayımladığı açıklamada Upshaw'ın harika bir kişiliğe sahip olduğunu ve takımı gerek saha içi gerek saha dışında son derece başarılı bir şekilde temsil ettiğini belirtti.

2014 NBA Draftı'nda seçilemeyen Upshaw, Grand Rapids Drive'da 2. sezonunu geçiriyordu.

Maçta Yere Yığılan Basketbolcu, 2 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Son Dakika Spor Maçta Yere Yığılan Basketbolcu, 2 Gün Sonra Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ece: Gençlere saglıklı uzun ömürler ver allahım 16 1 Yanıtla

Advertisement