Madonna, Oğlunun Futbol Oynaması İçin Portekiz'den 22.5 Milyon TL'ye Ev Aldı - Son Dakika
Spor

Madonna, Oğlunun Futbol Oynaması İçin Portekiz'den 22.5 Milyon TL'ye Ev Aldı

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, evlat edindiği 11 yaşındaki oğlu David Banda'nın Benfica'nın altyapısında futbol oynaması için Lizbon'dan 22.5 milyon TL'ye ev aldı.

20.06.2017 14:46

Madonna, 2006 yılında Malavi'den evlat edindiği 11 yaşındaki oğlu David Banda'nın futbol yeteneğini geliştirmesi için elinden geleni yapıyor.

OĞLU İÇİN PORTEKİZ'DEN 5 MİLYON STERLİN'E EV ALDI

NTV spor'un haberine göre; dünyaca ünlü şarkıcı, Benfica alt yapısına kabul edilen oğlu için New York'tan 3 bin 300 kilometre uzağa taşınma kararı aldı. Popun kraliçesi, bu amaçla Lizbon'da 5 milyon Sterlin'e (22,5 milyon lira) bir ev satın aldı. Ünlü şarkıcı, oğlu Banda'yı da şehirdeki yıllığı 30 bin Sterlin (135 bin lira) olan Fransız Lisesi'ne kaydettirdi.

Adı kendisi gibi Madonna olan annesini 5 yaşındayken meme kanserinden kaybeden ünlü şarkıcının, anne eksikliğini küçük yaşlardan beri yaşadığı için bu duyguyu evlat edindiği oğluna yaşatmamayı amaçladığı ve böyle bir karar aldığı belirtildi.

BENFİCA ALT TAKIMINA GİRDİ

Benfica'nın altyapısına kaydolan David Banda, U-12 takımıyla idmanlara çıkmaya başladı. A takımın yıldızlarıyla bir araya gelme şansı da yakalayan Banda, Benfica- Porto U-19 karşılaşmasında top toplayıcılık yaptı. Antrenörleri ve takım arkadaşları tarafından 'çok hızlı' olduğu söylenen Banda'nın geleceğin yıldızı olduğu iddia ediliyor.

Madonna, Oğlunun Futbol Oynaması İçin Portekiz\'den 22.5 Milyon TL\'ye Ev Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Madonna, Oğlunun Futbol Oynaması İçin Portekiz'den 22.5 Milyon TL'ye Ev Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement