Malatyalı Sporcular Türkiye Muay Thai Şampiyonası'ndan Dereceyle Döndü - Son Dakika
Spor

Malatyalı Sporcular Türkiye Muay Thai Şampiyonası'ndan Dereceyle Döndü

Malatyalı Sporcular Türkiye Muay Thai Şampiyonası\'ndan Dereceyle Döndü

Muay-Thai Federasyonu tarafından Aydın’ın Söke ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Çocuklar, Gençler, Büyükler (Bay-Bayan) Muay-Thai Türkiye Şampiyonası’ndan Malatyalı sporcular derece ile döndüler.

14.02.2016 18:03

Muay-Thai Federasyonu tarafından Aydın'ın Söke ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Çocuklar, Gençler, Büyükler (Bay-Bayan) Muay-Thai Türkiye Şampiyonası'ndan Malatyalı sporcular derece ile döndüler.

81 ilden yaklaşık 2 bin sporcu, 150 hakem ve 750 Antrenör ve idarecinin katıldığı şampiyonada Malatyalı sporculardan Yasin Gün 1., Berkant Erdoğan 2., Emre Özbulut, Abdullah Yavuz, Aslıhan Evci, Goncagül Aydın, İlknur Kaya ise 3. oldu.

Muay Thai Malatya ve Milli Takım Antrenörü Ramazan Yavuz Şampiyona dönüşü basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Malatya Muay Thai Takımı olarak Aydın Söke'de büyük bir başarıya imza attıklarını belirten Yavuz "Camiamızdan desteklerini esirgemeyen başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz M. Sadi Fındıklı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürümüz Ömer Dağdelen olmak üzere, tüm Şube Müdürlerimize Malatya adına çok teşekkür ediyorum. Şampiyonada Malatya'dan bir sporcumuz Türkiye birincisi, bir sporcumuz Türkiye ikincisi ve beş sporcumuz ise Türkiye üçüncüsü olmuştur. En başarılı ve en çok madalya alan spor kulübümüzde Yeni Olimpiyat Spor Kulübü olmuştur. Şampiyonada ilimizi temsil eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Malatyalı Sporcular Türkiye Muay Thai Şampiyonası'ndan Dereceyle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement