Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi rakipleri Eriksen ve Höjlund'un sakatlık durumlarını açıkladı - Son Dakika
Spor

Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi rakipleri Eriksen ve Höjlund'un sakatlık durumlarını açıkladı

Manchester United\'ın Şampiyonlar Ligi rakipleri Eriksen ve Höjlund\'un sakatlık durumlarını açıkladı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United, Christian Eriksen'in 1 ay, Rasmus Höjlund'un ise 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağını duyurdu. İngiliz ekibi, 29 Kasım'da İstanbul'da Galatasaray ile karşılaşacak.

13.11.2023 23:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United, Christian Eriksen'in 1 ay, Rasmus Höjlund'un 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United, Christian Eriksen ve Rasmus Höjlund'un sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. Premier Lig'in 12. haftasında oynanan Luton Town maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Christian Eriksen'in 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Rasmus Höjlund'un ise Kasım ayı sonuna kadar takıma döneceği belirtildi.

İngiliz ekibi, Şampiyonlar Ligi 5. haftasında 29 Kasım Çarşamba günü Galatasaray ile İstanbul'da karşılaşacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi rakipleri Eriksen ve Höjlund'un sakatlık durumlarını açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement