Manisaspor, Yeni Sezon Formalarını Gülşen Konseriyle Tanıtacak - Son Dakika
Spor

Manisaspor, Yeni Sezon Formalarını Gülşen Konseriyle Tanıtacak

Manisaspor, Yeni Sezon Formalarını Gülşen Konseriyle Tanıtacak

Manisa Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 21 Ağustos Salı günü düzenlenecek olan Gülşen konserinde, Manisaspor formalarının tanıtımı yapılacak.

14.08.2012 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 21 Ağustos Salı günü düzenlenecek olan Gülşen konserinde, Manisaspor formalarının tanıtımı yapılacak.

Konuyla ilgili açıklamayı Manisa Belediyesi Encümen Salonu'nda Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kümüştekin ile birlikte yaptı. Ramazan Bayramı'nın 3'üncü günü Cumhuriyet Meydanı'nda Gülşen konseri düzenleyeceklerini hatırlatan Nursel Ustamehmetoğlu, "Düzenlenen konser öncesinde bu sezon Spor Toto Süper Lig mücadelesi verecek olan Manisasporumuz da yeni sezona merhaba diyecek. Manisa Belediyesi olarak Manisaspor'un en büyük destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyorum. Tüm halkımızı da hem takımına sahip çıkmaya, hem de Gülşen konserini izlemeye davet ediyoruz. Gülşen konserimizle beraber Manisasporumuzun sezon açılışı ve yeni sezon formalarının tanıtımı yapılacak. Hem Manisasporumuzu tanıtacağız, hem de Manisaspor'un tüm Manisalıların sahip çıkması için hep beraber orada olacağız. Başkanımız sayın Cengiz Ergün spora her zaman destekçi olmuştur" dedi. Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu ayrıca bu sezon bayan taraftarları da Manisaspor'a destek olmaya çağırdı.

Tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni kutlayarak sözlerine başlayan Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kümüştekin, "Biz göreve geldiğimiz zamandan beri birlik ve beraberlik içerisinde Manisaspor'u bir yerlere getirme adına bazı girişimlerde bulunduk. Bu desteklerden büyüğünü sayın başkanımız Cengiz Ergün'den görüyoruz. Göreve geldiğimizden beri bize verdiği destekler küçümsememek boyutta. Önümüzdeki hafta lige başlayacağız. Bayramın üçüncü gününe denk gelen Manisa Belediyesi'nin organize ettiği Gülşen konserinde bir program var. Biz bunu belediye başkanımızla görüştük. Amacımız Manisaspor'u halkla kaynaştırmak. İnşallah o gün Manisaspor'un 2012-2013 sezonunda giyeceği yeni formaları tanıtımı yapılacak. Buradaki coşkunun kente yayılarak devam edeceğine inanıyorum. Birlik ve beraberliğin her geçen gün artacağına inanıyorum. Amacımız Manisaspor'u layık olduğu yerlere taşıyabilmek. Bu konuda sayın başkanımıza, başkan yardımcımıza, ilgili daire müdürlerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manisaspor, Yeni Sezon Formalarını Gülşen Konseriyle Tanıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement