ManU'nun Efsanesi Giggs, Cinsel İlişki İçin Kardeşinin Yuvasını Yıktı - Son Dakika
Spor

ManU'nun Efsanesi Giggs, Cinsel İlişki İçin Kardeşinin Yuvasını Yıktı

Manchester United efsanesi Ryan Giggs'in kardeşi Rhodri Giggs, eşi Natasha ile ilişkiye giren abisi yüzünden 8 yıllık ilişkisini sonlandırdığını söyledi.

11.01.2015 08:57  Güncelleme: 14:32

Kariyerinde yalnızca Manchester United forması giyen ve Kırmızı-Şeytanlar'da kazanılmadık kupa bırakmayan Ryan Giggs'in kardeşi Rhodri Giggs, eşi Natasha ile cinsel ilişkiye giren abisi yüzünden 8 yıllık ilişkisini sonlandırdığını söyledi.

"GECE KALKTIM VE EŞİM YATAKTA..."

2011 yılında 8 yıllık eşi Natashla ile evliliğini sonlandıran Rhodri Giggs, buna sebep olarak abisi Ryan'ın eşiyle cinsel ilişkiye girmesi olarak gösterdi.

Olayın ardından 3 yıl geçtikten sonra konuyla ilgili ilk kez konuştuğunu belirten Rhodri şu ifadeleri kullandı:

"O gün Oldtrafford'da futbol oynadıktan sonra eve dönmüştüm ve erken uyumuştum. Daha sonra kalktığımda gece saat 3'tü ve karım evde değildi. Sabah saat 6'da Natasha'nın annesi, elinde bir mektup bulunan kağıtla kapıyı çaldı. News of The World'den haberleri okurken, annesi de yanımdaydı. İşte olayı böyle öğrendim.

"İKİSİNE DE İNANMAK İSTİYORSUNUZ AMA..."

Daha sonra onu aradım ve 'doğru mu?' dedim. İlk önce reddetti. O an neye inanıp inanamayacağımı bilmiyordum. Burada güvenebileceğiniz iki insan var ve ikisine de inanmak istiyorsunuz.

"SADECE CİNSEL İLİŞKİ"

Ancak Natasha bana Ryan'ın yazdığı mesajları gösterdi. Sonrasında abim bana bunun sadece cinsel ilişki olduğunu hiçbir şey ifade etmediğini söyledi. Cinsel ilişki uğruna ailemi mahvetti. Ben de ona aferin, şerefe abi! dedim."

ManU\'nun Efsanesi Giggs, Cinsel İlişki İçin Kardeşinin Yuvasını Yıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor ManU'nun Efsanesi Giggs, Cinsel İlişki İçin Kardeşinin Yuvasını Yıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Yasin : Kültür derler rezilliğe ona gülerim domuz bunlar 29 3 Yanıtla
  • VATANSEVER: Gigs'i severdim, ulan tamam anlarım biriyle cinsel ilişkiye girersin, çoğumuz giriyoruz eğri oturup doğru konuşalım. be namussuz Dünya'da o kadar kadın varken gider kardeşinin karısıylamı yatarsın kanı bozuk . 27 2 Yanıtla
  • Bişri kuşsever: Midesi geniş soysuzlar , öyle abinin takımını keser arkasına montelerim 24 0 Yanıtla
  • Abuzer kadayıf: Adam orada aferin derken tepkili söylüyor,sen bizdeki gibi analı avratlı küfür bekleme adamlardan.bide bırakın cavurmuş şuymuş buymuş bizim toplumumuzda haberlerde duymuyomusun adam köyde yengesini kaçırmış,yada çocuğa saldırmış.önemli olan insan gibi insansan bu tür pislikte gözü olmaz insanın 9 2 Yanıtla
  • Bordo Bereli Bozo!: Ulan yorgo bir karar ver gecenlerdede hristiyanim diyodun ??!! Sen ne ayaksin lan lavuk kivrak dansoz gibi bisey olmusun lan birgun oyle birgun boyle uyanikmi saniyon kendini o kadar yoksa salakmiyiz lan biz dingil bozmasi 3 6 Yanıtla

Advertisement