Marsel İlhan Bugün Korta Çıkıyor - Son Dakika
Spor

Marsel İlhan Bugün Korta Çıkıyor

Marsel İlhan Bugün Korta Çıkıyor

American Express-İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nda Heyecan Sürüyor

10.08.2010 15:25

TED Kulübü kortlarında dün başlayan ve Garanti Bankası'nın sponsor olduğu organizasyonda bugün de Türk tenisçi Marsel İlhan korta çıkacak. Wimbledon'da oynadığı 11 saatlik tenis maçıyla tarihe geçen Fransız tenisçi Nicolas Mahut elenirken, organizasyonda yer alan diğer

sporcular tur atlamak için büyük bir mücadele veriyor.

Dünyanın en önemli tenis otoriteleri tarafından erkek sporcular arasında düzenlenen ve Türkiye'nin Wimbledon'u olarak kabul edilen American Express İstanbul Challenger Turnuvası'nda tek ve çift erkeklerde sporcular mücadele ediyor. Dünya sıralamasında puan yükseltmek ve 100 bin dolarlık ödülü kazanmak için mücadele edilecek organizasyonda, çok sayıda yıldız tenisçi de yer alıyor.

Turnuvada bugün yapılacak maçlar öncesi Mövenpick Otel'de bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda kısa bir konuşma yapan TED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Emin Tınaz, turnuvanın 62. yılına girdiklerini belirterek, "Bu turnuvanın 1970 yılına kadar olanını biliyorum. Bütün sporcuların başarılı olmasını isterim. Ama gönlüm Marsel İlhan'ın final oynamasından yana" dedi.

Tınaz ayrıca "Bu yıl 62. kez gerçekleştirilen ülkenin en köklü spor organizasyonuna bir kez daha AMEX'in desteğiyle ev sahipliği yapmanın, mutluluğunu yaşıyoruz. Roland Garros turnuvasının ana sponsorunun reklamında söylediği gibi 'bu çorak toprağı sulamayı onurla sürdürüyoruz'. Türkiye'de tenise en büyük yatırımı yapmaya, gençleri yetiştirmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Bugün korta çıkacak Türk tenisçi Marsel İlhan ise American Express-İstanbul Challenger Tenis Turnuvası'nın önemli bir organizasyon olduğunu

vurgulayarak, "Türkiye'de korta çıkmak benim için büyük mutluluk. Bu turnuvada da iyi sonuçlar almak istiyorum" derken, Garanti Bankası adına basın toplantısında yer alan Hare Doğu ise amaçlarının bireysel sporlardaki sporculara katkıda bulunmak olduğunu dile getirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Marsel İlhan Bugün Korta Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement