Medical Park Antalyaspor'da, Orduspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyaspor'da, Orduspor Maçı Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor\'da, Orduspor Maçı Hazırlıkları

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda yapacağı Orduspor maçı hazırlıklarına başladı.

13.12.2012 12:50

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda yapacağı Orduspor maçı hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Beşiktaş maçında ilk 11'de sahaya çıkan futbolcular düz koşunun ardından ısınma hareketleri ile çalışmayı tamamladı.

Beşiktaş maçında oyuna sonradan dahil olan Tita, Diarra ve Mehmet Eren ile Uğur İnceman, Zizic ve Ali Tandoğan ise yardımcı antrenör İlker Kıreker yönetiminde bir süre takımdan ayrı çalıştı. Daha sonra teknik direktör Mehmet Özdilek, takıma dar alanda top kapma çalışması yaptırdı. Futbolcular, antrenmanın son bölümünde ise şut çalışması yaptı. Özdilek ve oyuncularının oldukça neşeli olduğu gözlendi.

Spor Toto Süper Lig'de bir maç eksiğiyle Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ardından topladığı 26 puan ile 4'üncü sırada yer alan Medical Park Antalyapor, deplasmanda yapacağı Orduspor maçından sonra evinde ilk yarının son haftasında Eskişehirspor'u ağırlayacak.

-16 yıllık hasret sona erdi-

Kırmızı-beyazlılar, sahasında en son 1996 yılında yendiği rakibini mağlup etmeyi başararak, Beşiktaş'a karşı son yıllardaki şanssızlığını kırmış oldu. Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş'a karşı sahasında en son galibiyeti 8 Aralık 1996'da 3-2'lik skorla almıştı. Bu maçın ardından rakibi ile sahasında yaptığı 10 maçtan 7'sini kaybetmiş, oynanan 3 maçta da beraberlikle sonuçlanmıştı.

Bu galibiyetle Mehmet Özdilek de çalıştırdığı takımlarda Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetini almış oldu.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyaspor'da, Orduspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement