Medıcal Park Antalyaspor - Galatasaray Maçından Notlar... - Son Dakika
Spor

Medıcal Park Antalyaspor - Galatasaray Maçından Notlar...

Medıcal Park Antalyaspor - Galatasaray Maçından Notlar...

MEDICAL PARK ANTALYASPOR - GALATASARAY MAÇINDAN NOTLAR.

04.04.2011 20:20

MEDICAL PARK ANTALYASPOR - GALATASARAY MAÇINDAN NOTLAR...

ANTALYA, (DHA)

SİSTEM DEĞİŞTİ

Spor Toto Süper Lig'de kalan 8 maç için Gheorghe Hagi'nin yerine teknik direktörlük görevine getirilen Bülent Ünder, ilk maçında Galatasaray takımının sistemini değiştirdi.

Frank Rijkaard'la başlayan, Hagi'yle devam eden 4-3-3 sistemini değiştiren Ünder, Sarı-kırmızılı takımı 4-4-2 dizilişiyle sahaya sürdü. Arda ve Pino iki kanatta oynarken, Stancu ile Kewell çift santrfor olarak görev yaptı.

ARDA 11'DE

Antalya'da taraftarların küfürlü protestosuyla şoke olan Galatasaray'ın genç kaptanı Arda Turan, tam 218 günlük aradan sonra ilk 11'de forma giydi. 29 Ağustos 2010'daki Eskişehirspor maçında oynadıktan sonra kasık bölgesinden ameliyat masasına yatan Arda, yaklaşık 7.5 aylık aradan sonra kaptan olarak sahaya çıktı.

ZAPATA UZUN BİR ARADAN SONRA KULÜBEDE

Galatasaray'ın yeni teknik patronu Bülent Ünder, ilk neşteri Zapata'ya vurdu. Lig ve kupada toplam 9 maçta kalesinde 14 gol gören Kolombiyalı oyuncuyu kulübeye çeken Ünder, eldivenleri 29 Ocak'taki Bursaspor maçında Vederson'un 35 metreden attığı şuta engel olamayan Ufuk'a verdi. Ufuk, 65 günlük aradan sonra formasına kavuştu.

CİMBOM'DA 6 EKSİK

Galatasaray'da sakatlıkları süren Sabri ile Çağlar'ın yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Baros, sarı kart cezalıları Kazım, Culio ve Gökhan Zan takımdaki yerlerini alamadılar. Antalya'ya moral motivasyonu yükseltebilmek için 20 kişilik futbolcu grubuyla gelen Sarı-kırmızılılarda kaleci Aykut ile Anıl Dilaver kadroda yer bulamayınca tribüne çıktılar.

EMNİYET TEŞKİLATININ 166. YILI KUTLANDI

Galatasaraylı futbolcular emniyet teşkilatının 166. yılını kutlayan yazılı bir pankart ile sahaya çıktı. Sarı-kırmızılı futbolculara ayrıca polis üniforması giymiş olan minik çocuklar eşlik etti.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Bilet fiyatlarının yüksek olmasından dolayı iki takımın taraftarları da maça ilgi göstermledi. Biletlerin 100 ile 150 TL arasında olmasına tepki gösteren iki takımın taraftarları da Mardan Stadı'nın tribünlerini boş bıraktı. Galatasaraylı tarftarlara ayrılan bölümde yaklaşık 40 kadar seyirci olması dikkat çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Medıcal Park Antalyaspor - Galatasaray Maçından Notlar... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement