Medicana Sivasspor'un Yeni Transferi Yekta İddialı - Son Dakika
Spor

Medicana Sivasspor'un Yeni Transferi Yekta İddialı

Medicana Sivasspor\'un Yeni Transferi Yekta İddialı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

18.08.2015 19:28

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda yer alan yeni transfer Yekta Kurtuluş, "İyi futbol oynayıp takımı hak ettiği yerlere getirmeye çalışacağım" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yeni transfer orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş, ligdeki en iyi takımlardan bir tanesine geldiğini ifade ederek, "Kulüp olarak, tesis ve yönetim olarak ligdeki en iyi takımlardan bir tanesine geldim. İnşallah başarılı olurum. Kaçırılan bir şampiyonluk vardı. Yine aynı performansı gösterip şampiyonluğu kaçırmadan inşallah elde ederiz" dedi.

Gol sayısının üst düzeyde olmadığını belirten Kurtuluş, " Kasımpaşa'da da gol sayımız üst düzeyde değildi. Ancak Galatasaray'a transfer oldum. Demek ki gol her şey değil o yüzden burada da iyi futbol oynayıp takımı hak ettiği yerlere getirmeye çalışacağım" diye konuştu.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Asbaşkan Faruk Taşseten de takip etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medicana Sivasspor'un Yeni Transferi Yekta İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement