Medicana Sivasspor Yekta Kurtuluş ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

Medicana Sivasspor Yekta Kurtuluş ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Sergen Yalçın'ın takımı Medicana Sivasspor, Galatasaray'la yollarını ayıran Yekta Kurtuluş'u transfer etti.

18.08.2015 12:05  Güncelleme: 12:13

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, Galatasaray ile sözleşmesini fesheden orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

3 YILLIK İMZA

Yekta Kurtuluş, kulüp tesislerinde başkan Mecnun Otyakmaz'ın da katıldığı imza töreninde kendisini 3 yıllığına Medicana Sivasspor'un renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı. 29 yaşında, 1.75 boyunda orta sahada görev yapan futbolcu yeni sezonda 35 numaralı formayı terletecek.



YEKTA KURTULUŞ KİMDİR ?

11 Aralık 1985'te İzmir'de dünyaya gelen Yekta Kurtuluş, futbola İzmirspor altyapısında başladı ve 2004 yılında profesyonel oldu. 3 sezon boyunca İzmir ekibinin formasını giydi. 2007 yılında İstanbul'un yolunu tutan Yekta, Kasımpaşa'ya transfer oldu. 3 sezon boyunca 90 kez Kasımpaşa forması giyen Yekta, 6 kez gol sevinci yaşadı. Ardından Galatasaray'a transfer olan deneyimli futbolcu 5 sezon giydiği sarı-kırmızılı forma ile 59 maçta 2 gol attı. Kariyeri boyunca 263 karşılaşmaya çıkan Yekta Kurtuluş 23 kez gol sevinci yaşadı.

Medicana Sivasspor Yekta Kurtuluş ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Medicana Sivasspor Yekta Kurtuluş ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • oleyy: Ya arkadaş o kadar para kazanıyorsunuz git bi traş ol adama benze ayıp ya 7 2 Yanıtla
  • Zarar: Engin Baytar antalyaspora gitti.Yekta Kurtuluş ise sivasla anlaştı.GS olarak yüklerimizden kurtulduk.Ancak zarar çok bu sporculardan dolayı.Oynamadan dünya para aldılar. 1 0 Yanıtla
  • yenı yonetım: sırf galatasaraya futbolcu gondermemek ıcın yuksek fıyat veren , kendını yırtan bursa ve sivas spora nedense bu sene GS yonetıcılerı bedavaya futbolcular verıyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement