Mehmet Özdilek, Bazı Futbolcuların Durumlarının Netleşmesini Bekliyor - Son Dakika
Spor

Mehmet Özdilek, Bazı Futbolcuların Durumlarının Netleşmesini Bekliyor

Mehmet Özdilek, Bazı Futbolcuların Durumlarının Netleşmesini Bekliyor

Mehmet Özdilek; Holosko, Fink, Tabata, Zapotocny, Erhan, Ferrari Gibi Futbolcuların Durumlarının Netleşmesini Bekliyor

29.12.2010 11:51

Mehmet Özdilek; Holosko, Fink, Tabata, Zapotocny, Erhan, Ferrari gibi futbolcuların durumlarının netleşmesini bekliyor.

ŞİFO'NUN GÖZÜ KARTAL'DA

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bir süredir bulunduğu İstanbul'da, çeşitli transfer görüşmeleri yaptı. Beşiktaş'ın kadrosundan ayrılması düşünülen Holosko, Fink, Tabata, Zapotocny, Yusuf, Erhan, Ferrari gibi futbolcuların durumunun netleşmediğini ifade eden Özdilek, "Ayrılacak futbolcular belirlenirse Beşiktaş'tan transfer düşünürüz. Ancak Beşiktaşlı futbolcular, özellikle yabancıların aldığı ücretler çok fazla. Antalyaspor'a göre maliyetleri çok yüksek. Kulüp olarak ekonomik bütçenin dışına çıkma şansımız yok. Beşiktaşlı herhangi bir futbolcunun maliyetini tamamen biz karşılayamayız. İki taraf da fedakarlık yaparsa olabilir" diye konuştu.

Antalyaspor'un çeşitli hedefleri olduğunu belirten Mehmet Özdilek, "Sportif olarak geçen sezondan daha iyi yerde ligi bitirmek istiyoruz, ayrıca tesislerin bitirilmesi bizim için önemli. Ekonomik durumumuzun önümüzdeki yıllarda daha güçlü olması için de transfer edeceğimiz futbolcuların maliyetinin bize uygun olması gerekiyor" dedi. Birkaç yerli futbolcu ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Özdilek, "Yapacağımız transferler ekonomik olarak takım içinde dengeleri de bozmamalı. Bizim için takımın mutluluğu ve dengeleri de önemli. Eğer görüştüğümüz futbolcularla istediğimiz şartlarda anlaşırsak, imzaları atarız" dedi.

Antalyaspor ikinci devre hazırlıklarına ise bugün başlıyor. Beypazarı maçından sonra izne çıkan teknik heyet ve futbolcular, bugün öğleden sonra tesislerde toplanmaya başlayacak. Şimşek ilk çalışmasını yeni transfer İbrahim Dağaşan'ın da katılımıyla bu akşam saat 18.00'de yapacak.

Süleyman EKİN, ANTALYA-DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mehmet Özdilek, Bazı Futbolcuların Durumlarının Netleşmesini Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement