Merhum milli ragbici Denizhan İğdir için İzmir'de 11 bin fidan dikildi - Son Dakika
Spor

Merhum milli ragbici Denizhan İğdir için İzmir'de 11 bin fidan dikildi

Merhum milli ragbici Denizhan İğdir için İzmir\'de 11 bin fidan dikildi

Türkiye Ragbi Federasyonu, geçtiğimiz sene trafik kazasında hayatını kaybeden milli sporcu Denizhan İğdir için İzmir'de 11 bin fidan dikildiğini duyurdu.

31.10.2022 16:21  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Ragbi Federasyonu, geçtiğimiz sene trafik kazasında hayatını kaybeden milli sporcu Denizhan İğdir için İzmir'de 11 bin fidan dikildiğini duyurdu.

Federasyondan yapılan açıklamada, merhum milli sporcu için Orman Genel Müdürlüğü öncülüğünde Buca ilçesinde "Denizhan İğdir Hatıra Ormanı" oluşturulduğu kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Murat Pazan, amaçlarının milli sporcunun anısını yaşatmak olduğunu belirtti.

Denizhan İğdir'in vefat ettiğinde henüz 25 yaşında olduğunu aktaran Pazan, "Maalesef Denizhan'ı elim bir kaza sonucu çok genç yaşta kaybettik. Denizhan çok yetenekli bir sporcuydu. Bizde korumalı (Amerikan) futbolu oynuyordu. Geçmişinde sualtı ragbisi de yapmış, çok yönlü bir sporcuydu. Mekanı cennet olsun. Denizhan'ın anısını yaşatmak adına 70 dekarlık alana 11 bin fidan diktik. Katkılarından dolayı Orman Genel Müdürlüğü ile İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'müze çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Merhum milli ragbici Denizhan İğdir için İzmir'de 11 bin fidan dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement