Mevlüt Tezel'den Yıldırım'a: Sen de Evliyken Başkasıyla Aşk Yaşadın - Son Dakika
Spor

Mevlüt Tezel'den Yıldırım'a: Sen de Evliyken Başkasıyla Aşk Yaşadın

Mevlüt Tezel\'den Yıldırım\'a: Sen de Evliyken Başkasıyla Aşk Yaşadın

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel, Ersun Yanal'ın özel hayatını kovulma nedeni olarak gösteren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı topa tuttu.

11.08.2014 11:33  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de patlak veren Ersun Yanal - Aziz Yıldırım krizi Ersun Yanal'ın istifası ile sonuçlandı. Ersun Yanal'ın istifasının perde arkasında Yanal'ın özel hayatında yaşadıkların olduğu iddiaları da hemen her geçen gün daha yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, Yanal'ın istifasından önce yaptığı açıklamada 'özel hayat' vurgusu yaparak; "Özel hayatta yaşananlar kulübe zarar veriyorsa ben bunun önüne geçerim" ifadelerini kullanmıştı.

Sabah Gazetesi'nin deneyimli yazarlarından Mevlüt Tezel, bugünkü yazısında oldukça çarpıcı bir iddiayı kaleme aldı ve Aziz Yıldırım hakkında ilginç bir ifade kullandı. İşte Tezel'in yazısındaki dikkat çeken o kısım:

"SÖYLENTİLER DOĞRUYSA, MAHALLE BASKISI ZİRVE YAPMIŞ DEMEKTİR"

"Genç futbolcuların çılgın eğlenceleri, yabancı futbolcuların Türkiye'de eşlerini aldatması; artık kanıksadığımız şeyler değil mi? Fenerbahçeli Kazım ve Vederson'un 'Kelepçeli âlem' manşetlerini hatırlayın. Öte yandan, bazı Fenerbahçeli futbolcuların Yanal'ı Kopenhag'ta sevgilisiyle görüntüleyip kulübe bildirdikleri bile iddia ediliyor. Eğer bu söylenti doğruysa, Fenerbahçe'de mahalle baskısı zirve yapmış demektir. Teknik direktörü sevmeyebilirsin ama onun fotoğrafını çekip ispiyonlamak hangi ahlaka sığar?

"YILDIRIM'A YAKIŞIR, FENERBAHÇE'YE YAKIŞMAZ"

Eğer Yanal'ın Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilmesine sebep, evliyken kaçamak yapmasıysa; Aziz Yıldırım hakkında da evliyken kendisinden 29 yaş küçük Gonca Çelikkıran ile aşk yaşadığı haberleri çıkmıştı. Ve Yıldırım, 30 yıllık evliliğini bitirip Çelikkıran'la evlenmişti. İşin trajikomik tarafı; Yanal'ın yerine teknik direktörlükte adı geçen evli Roberto Carlos'un kaçamaklarının da dillere destan olması... Kamuoyundan tepki görmemek, tazminat ödememek gibi gerekçelerle bir teknik direktörün özel hayatını; kovulma nedenleri arasında göstermek Aziz Yıldırım'a yakışır ama Fenerbahçe'ye yakışmaz. "

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mevlüt Tezel'den Yıldırım'a: Sen de Evliyken Başkasıyla Aşk Yaşadın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ua55: koymaz bunlara ne derseniz deyin astarsız doğmuş bunlar çünkü. . . 35 8 Yanıtla
  • 44: ağızına sağlık ne güzel demişsin 8 3 Yanıtla

Advertisement