Mide kanaması geçiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ameliyata alındı - Son Dakika
Spor

Mide kanaması geçiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ameliyata alındı

Mide kanaması geçiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ameliyata alındı. 7 Mayıs'ta başarılı bir beyin ameliyatı geçiren Mustafa Cengiz 3 gün önce hastaneden taburcu olmuştu.

18.05.2020 13:28  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mide kanaması geçiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ameliyata alındı.

Hastanede kaldığı süre içerisinde beyin ameliyatı olan ve çok kapsamlı tetkikleri yapılan sarı-kırmızılı kulübün başkanının kemoterapi görmesi nedeniyle olumsuz bir reaksiyon yaşandığı ve bu nedenle dün acilen hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

İLK ZİYARET ALİ KOÇ'TAN

Başkan Cengiz'in Nişantaşı'nda bir hastaneye götürüldüğü ve bu sabah ameliyata girdiği öğrenilirken , Cengiz'in hastaneye kaldırıldığını haber alan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un olayı duyunca kendisini ilk ziyaret edenler arasında olduğu belirtildi.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Spor Kulübü, Başkan Mustafa Cengiz'in son durumuyla ilgili resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz bu sabah ameliyata alınmış olup, operasyon halen devam etmektedir. Başkanımızın genel sağlık durumu hakkında gerektiği takdirde bilgilendirme yapılacaktır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

AMELİYATI BAŞARILI GEÇTİ

Mide kanaması geçiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ameliyattan çıktı. Cengiz'in ameliyatının başarılı geçtiği belirtildi.

BEYİN AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ

7 Mayıs'ta başarılı bir beyin ameliyatı geçiren Mustafa Cengiz 3 gün önce hastaneden taburcu olmuştu. Hastaneden ayrılırken açıklamalarda bulunan Cengiz, durumunun iyi olduğunu belirterek, "Komadan çıktığım andan itibaren her şey kontrol altında. Doktorum Uğur beye teşekkür ederim" ifadesini kullanmıştı.

Mide kanaması geçiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ameliyata alındı

Son Dakika Spor Mide kanaması geçiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ameliyata alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Asii: Arkadaşlar gs şike yaptığını herkes itiraf ediyor siz neden paylaşım yapmiyorsunuz 48 18 Yanıtla FB Li : Burası Yeri değil biraz karakterli ol , geçmiş olsun Başkan 16 59
  • Kk: Geçmiş olsun bu adam sensin 5 15 Yanıtla
  • Onur: Kanser arkadaşlar bu adam 0 6 Yanıtla bilirkişi: sen doktormusun da hemen teşhisi koydun 2 16
  • Gs: Geçmiş olsun Başkanım. Allah acil şifalar versin... 4 2 Yanıtla
  • ADNAN: insan hayatını göz ardı edip fanatizme alet edenler yazıklar olsun geçmiş olsun mesajına yayından kaldır timine basanlar yuh olsun sıze yere batsın sizin futbol sevgınız 3 0 Yanıtla
  • Y Y 1907: Sağlık afiyet acil şifalar sayın başkan dua ile 0 0 Yanıtla
  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • Okan Buruk:
    18:28 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

  • Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak
    18:14 Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak

    Kastamonu'da hizmet vermeye başlayan ve Türkiye'de 3'üncü olan merkezde bedensel engelli bireyler spor yapma imkanı bulacak. Merkezin tanıtım programında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Ciddi bir emek var. Böyle bir merkez bir İstanbul'da var, bir Antep'te var üçüncüsü de burada var' dedi.

  • Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı
    18:04 Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

    Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Karagümrük'ün golüne Ghezzal ile yanıt veren Beşiktaş, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.


Advertisement