Milli Golfçüler Yunanistan'da Şampiyon Oldu - Son Dakika
Spor

Milli Golfçüler Yunanistan'da Şampiyon Oldu

Milli Golfçüler Yunanistan\'da Şampiyon Oldu

Avrupa Golf Birliği tarafından Yunanistan’ın Glifada şehrinde düzenlenen 3. Hellenic International Junior Golf Şampiyonası sona erdi.

31.08.2017 20:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Golf Birliği tarafından Yunanistan'ın Glifada şehrinde düzenlenen 3. Hellenic International Junior Golf Şampiyonası sona erdi. Organizasyonda iki takım olarak mücadele eden Türkiye, ilk iki sırada yer aldı. Ferdi müsabakalarda ise Ahmet Telli toplamda 217 gross skorla 1., Onur Telli 221 gross skorla 2. oldu.

29-31 Ağustos tarihleri arasında Yunanistan'da düzenlenen Hellenic İnternational Junior Golf Şampiyonası sona erdi. Glyfada Golf Kulübü'nde oynanan şampiyonada Türkiye'nin yanı sıra Mısır, Bulgaristan, Almanya, Yunanistan ve Kıbrıs'dan toplamda 30 sporcu yer aldı. Organizasyonda Türkiye'yi erkeklerde, Kerem Tanpolat,

Görkem Karakartal, Berk Çelik, Ahmet Telli, Onur Telli ve Emre Telli temsil etti. Üç gün süren şampiyonanın ilk iki gününde iki takım olarak mücadele eden milli sporcularımızdan Kerem Tanpolat, Görkem Karakartal ve Ahmet Telli'den oluşan milli takım 1., Berk Çelik, Onur Telli ve Emre Telli'den oluşan milli takımı ise 2.

oldu.

Organizasyonun son gününde ise ferdi müsabakalar yapıldı. Üç gün sonunda toplam skorların değerlendirildiği oyunlarda, Ahmet Telli toplamda 217 gross skorla 1., Onur Telli 221 gross skorla 2. olarak şampiyonayı tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Golfçüler Yunanistan'da Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement