Milli Takıma 4 Yeni İsim - Son Dakika
Spor

Milli Takıma 4 Yeni İsim

Milli Takıma 4 Yeni İsim

Şili ile hazırlık maçı oynayacak olan Almanya’da teknik direktör Joachim Löw 4 yeni ismi milli takıma çağırdı.

28.02.2014 18:11

5 Mart Çarşamba günü Şili ile dostluk maçı oynayacak olan Almanya'da dört yeni isim milli takıma davet aldı. Freiburg'dan Matthias Ginter, Sampdoria'dan Shkodran Mustafi, Hamburg'dan Pierre-Michel Lasogga ve Augsburg'dan Andre Hahn Joachim Löw'ün ilk defa milli takıma çağırdığı isimler oldu. En son 15 Ekim 2013 tarihinde milli takım kadrosunda olan ikinci kaptan Bastian Schweinsteiger ise uzun bir aradan sonra yeniden milli takım kampına katılan isimler arasında yer aldı. Sakatlıkları geçen ve fakat henüz forma giremeyen Julian Draxler ile Mario Gomez ise milli takımdan davet almadılar. 2014 Dünya Kupası için kadroya son şeklini ise Joachim Löw 10 Mayıs'ta verecek.

Kale: Manuel Neuer (Bayern Münih), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund)

Savunma: Jerome Boateng (Bayern Münih), Matthias Ginter (Freiburg), Kevin Großkreutz (Borussia Dortmund), Marcell Jansen (Hamburg), Philipp Lahm (Bayern Münih), Shkodran Mustafi (Sampdoria), Per Mertesacker (Arsenal), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund)

Orta saha: Lars Bender (Bayer Leverkusen), Andre Hahn (Augsburg), Mario Götze, Toni Kroos, Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih), Mesut Özil, Lukas Podolski (Arsenal), Andre Schürrle (Chelsea), Sidney Sam (Bayer Leverkusen)

Hücum: Pierre-Michel Lasogga (Hamburg), Miroslav Klose (Lazio)

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Milli Takıma 4 Yeni İsim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement