Minik Tekvandocular Antalya'da, Altın Madalya Bırakmadı - Son Dakika
Spor

Minik Tekvandocular Antalya'da, Altın Madalya Bırakmadı

Minik Tekvandocular Antalya\'da, Altın Madalya Bırakmadı

42 sporcuyla 32 Sıklette Derece Yaptı

29.12.2011 09:09

Alanya'da Avsallar Belediyesi tarafından organize edilen özel turnuvaya katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün minik tekvandocuları tüm sıkletlerde altın madalya kazanarak büyük bir başarı sağladı.

42 sporcuyla 32 Sıklette Derece Yaptı

Antalya'nın Alanya İlçesinde Avsallar Belediyesi tarafından organize edilen ve çeşitli illerden 200'ün üzerinde sporcunun katıldığı Özel Tekvando şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor fırtınası esti. Mavi beyazlı tekvandocular katıldıkları tüm sıkletlerde altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Antrenörler Cemal Temel,Musa Temel ve Behlül Deniz nezaretinde Minik-Yıldız bay ve bayan kategorilerinde 32 sıklette 42 sporcuyla mücadele eden minikler turnuvada takım halinde de birinci oldu.

Minikler, 17 Altın Madalya Kazandı

Sekiz takımın katıldığı şampiyonada mavi beyazlılar 17 sıklette altın,7 sıklette gümüş,8 sıklette ise bronz madalya kazandı. Minik Baylarda 27 kiloda Yunus Gönbe,36 kiloda Talha Kaya,40 kiloda Keremcan Köroğlu,45 kiloda Abdullah Yazan,50 kiloda Abdulkadir Kaya birinci,25 kiloda Mustafa Akçan ikinci,30 kiloda Oğuz Tekiner,36 kiloda Nurettin Sevim,36 kiloda Yasin Şahin üçüncü oldu.Minik bayanlarda ise +35 kiloda Betül Beyza Günışık ile 30 kiloda Damla Bayram birinci,Yaren Asan ise ikinci oldu.

Madalyaları Verildi

Yıldız Bayanlarda 41 kiloda İrem Bayram,44 kiloda Gizem Ölmez,47 kiloda Esrin Buse Köroğlu,51 kiloda Figen Demirci,57 kiloda ise Zehra Adanur birinci oldu.Yıldız Baylarda ise 33 kiloda Sergen Koçan,45 kiloda Furkan Albayrak,49 kiloda Emre Arpa,65 kiloda Emin Kurdudu,+65 kiloda Tufan Esen birinci,45 kiloda Esat Önkal,57 kiloda Abdullah Turcan ikinci,40 kiloda Ömercan Şengün,57 kiloda Alper Ceylan,65 kiloda Anıl Kara,+65 kiloda Furkan Bekeç üçüncü oldu.Müsabakaların Ardından dereceye girenlere Alanya protokolü tarafından madalyaları verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Minik Tekvandocular Antalya'da, Altın Madalya Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement