MotoGP'de İspanya Grand Prix'si koronavirüs nedeniyle ertelendi - Son Dakika
Spor

MotoGP'de İspanya Grand Prix'si koronavirüs nedeniyle ertelendi

MotoGP\'de İspanya Grand Prix\'si koronavirüs nedeniyle ertelendi

2020 MotoGP Dünya Şampiyonası'nın İspanya'da düzenlenmesi planlanan etabı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelendi.

26.03.2020 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2020 MotoGP Dünya Şampiyonası'nın İspanya'da düzenlenmesi planlanan etabı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelendi.

Organizasyonun internet sitesinde yer alan açıklamada, 1-3 Mayıs'ta Jerez kentinde yapılması planlanan İspanya Grand Prix'sinin ertelendiği ve etabın gerçekleştirileceği tarihin daha sonra belirleneceği duyuruldu.

Daha önce Katar'da düzenlenmesi beklenen 2020 sezonu açılış etabı iptal edilmiş, Tayland, ABD ve Arjantin'deki yarışlar ise ertelenmişti.

Bu kararla yeni ertelenme olmaması durumunda MotoGP 2020 sezonunun, 15-17 Mayıs'ta Le Mans'daki Fransa Grand Prix'siyle başlaması bekleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor MotoGP'de İspanya Grand Prix'si koronavirüs nedeniyle ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazır
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazır

    Kayserispor, yarın sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Takım, galibiyet hasretine son vermek için maç saatini beklemeye başladı. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement