Motor Sporları - Son Dakika
Spor

Motor Sporları

Türkiye Karting Şampiyonası 3. Ayak Yarışlarıyla Rotax Max Challenge 2013 Türkiye Finali, Kocaeli'de sona erdi

23.06.2013 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Karting Şampiyonası 3. Ayak Yarışlarıyla Rotax Max Challenge 2013 Türkiye Finali, Kocaeli'de sona erdi.

Körfez Yarış Pisti'nde dün sıralama turlarıyla başlayan yarışlar, gerçekleştirilen final mücadelesiyle tamamlandı. Rotax Max Challenge 2013 Türkiye Final yarışlarında Junior Max kategorisinde Gülhüseyin Abdullayev birinci, Zeynep Şen de ikinci oldu.

Senior Max kategorisinde ise birinciliği Berk Durak, ikinciliği Orçun Aydemir ve üçüncülüğü Sarp Kuzey Eroldu elde ederken, Senior Masters kategorisinde ilk üç sıra, Kerem Zengin, Mehmet Çınar ve Osman Aydemir'den oluştu.

Junior Max ve Senior Max kategorilerinde birinci olan yarışçılar, Kasım ayında ABD'de yapılacak Grand Final yarışlarında Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı.

Öte yandan aynı pistte yapılan Türkiye Karting Şampiyonası 3. Ayak Yarışları Mini kategorisinde birinci Sarp Atasever, ikinci İzel Karasu, üçüncü Hatice Quliyev oldu, Formula Junior kategorisinde ise ilk üç sırayı Berkay Besler, Gülhüseyin Abdullayev ve Bora Özcan aldı.

Formula Senior kategorisinde Berk Durak birinci, Gülhüseyin Abdullayev ikinci, Orçun Aydemir üçüncü, Formula Masters kategorisinde birinciliği Mehmet Çınar, ikinciliği Kerem Zengin, üçüncülüğü de Osman Aydemir elde etti. - Kocaeli

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement