Neslihan Kavas'a, Köşkte Özel İlgi - Son Dakika
Spor

Neslihan Kavas'a, Köşkte Özel İlgi

Neslihan Kavas\'a, Köşkte Özel İlgi

Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde verilen Cumhuriyet resepsiyonuna katılan milli sporcu Neslihan Kavas, Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan ile bir araya geldi.

30.10.2012 13:45  Güncelleme: 13:41

Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde verilen 29 Ekim Cumhuriyet resepsiyonuna katılan milli sporcu Neslihan Kavas, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile bir araya geldi.

2012 Londra Paralimpik Oyunları'nda Masa Tenisi branşında ülkemize iki gümüş madalya getirerek büyük bir başarı elde eden Kağıtspor'un milli sporcusu Neslihan Kavas, Çankaya Köşkü'nde verilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katıldı. İlk olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül tarafından köşke kabul edilen Neslihan Kavas, daha sonra resepsiyonda devlet büyükleri ile de sohbet etti.

Geçtiğimiz aylarda Neslihan Kavas'ı makamında ağırlayan Başbakan Recep Tayip Erdoğan, resepsiyonda Kavas'la karşılaşınca, milli sporcu ile yakından ilgilenerek son durumu hakkında bilgi aldı. Sohbete Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katılınca, Kavas olimpiyatlarda yaşadıklarını ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor hakkında devlet büyüklerini bilgilendirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Neslihan Kavas'a, Köşkte Özel İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement