Nunez Bursaspor'a Geliyor - Son Dakika
Spor

Nunez Bursaspor'a Geliyor

Nunez Bursaspor\'a Geliyor

BURSASPOR'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, takıma yapılacak takviyelerle ilgili görüşmeler de devam ediyor.

29.07.2010 13:07

Emre KOŞAK/ BURSA,(DHA)

BURSASPOR'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, takıma yapılacak takviyelerle ilgili görüşmeler de devam ediyor. Yeşil beyazlı ekipte Ertuğrul Sağlam'ın kadrosunda görmek istediği 26 yaşındaki golcü Leonel Jorge Nunez ile her konuda anlaşmaya varıldığı öğrenildi.

Transferi bir an önce sonlandırmayı hedefleyen Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda savunma ve forvet mevkilerine alınacak futbolcularla olan görüşmeler sürüyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yardımcılarına izlettiği golcü oyuncunun Leonel Jorge Nunez olduğu ortaya çıktı.

Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın Avrupa'ya giderek Arjantinli yıldızın menajerleriyle masaya oturduğu ve uzun süren toplantı sonrasında 26 yaşındaki golcü ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Arjantin'in İndepentiente takımının formasını 2 sezondur giyen Leonel Jorge Nunez, 57 maçta 18 gol attı. 2007-08 sezonunda Yunanistan'da Olimpiakos formasını yarım sezon giyen Nunez, ligde 18 maçta 2 gol atarken, Şampiyonlar Ligi'nde de 3 maçta forma giydi, ancak gol bulamadı. 1.85 metrelik boyu ve atletik yapısıyla dikkat çeken Arjantinli, oyuncunun İndepentiente'deki sözleşmesi 2011 yılında bitiyor.

Arjantin haber sitesi 'mdzol.com' Nunez'in, cuma günü Bursaspor'a imza atacağını yazarken, yine Arjantin'in Clarin Gazetesi'ne konuşan Independiente Teknik Direktörü Daniel Garnero ise, Sosa'yı Gaziantep'e verdiklerini, Nunez'in de Bursaspor'a gideceğini belirterek, bu oyuncuların yerine transfer yapmak istediklerini açıkladı.

STEPANOV DA LİSTEDE

Öte yandan uzun süredir defans hattı için de transfer arayışlarını sürdüren Bursaspor'un, bir dönem Trabzonspor forması giyen Porto'nun defans oyuncusu Milan Stepanov ile anlaşmaya vardığı, Stepanov'un da önümüzdeki günlerde Bursa'ya gelerek kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

TOPÇU: SAKATLANIRSAN FORMAYI KAPTIRIRSIN

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürüyor. Bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanda yeşil beyazlılar açma germe hareketlerinin ardından salonda çalışma yaptı. Antrenman sahasında gerçekleştirilen ısınma hareketlerinde yardımcı antrenör Mutlu Topçu futbolculara ısınma hareketlerini doğru yapmaları konusunda uyarılarda bulundu. Topçu, "Yanlış ısınırsan sakatlanırsın. Sakatlanırsan da formayı kaptırırsın" dedi. Salonda basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı süren İnsua katılmadı.

CUMARTESİ HAZIRLIK MAÇI

Bursaspor, cumartesi günü Özlüce Tesisleri'nde Dardanelspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Saat 17.00'de yapılacak mücadelede yeşil beyazlılar, 7 Ağustos'ta İstanbul Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacakları Süper Kupa maçının provasını da yapmış olacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Nunez Bursaspor'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement