Antalyasporlu hocadan maç sonu ilginç açıklama: Komedi filmi gibiydi, goller çok komikti - Son Dakika
Spor

Antalyasporlu hocadan maç sonu ilginç açıklama: Komedi filmi gibiydi, goller çok komikti

Kasımpaşa'ya 3-1 kaybeden Antalyaspor'da Nuri Şahin'in ekibinden Teknik Sorumlu Alfons Groenendijk, maç sonu ilginç açıklamalar yaptı. Hollandalı hoca yedikleri goller için "Komedi filmi gibiydi, çok komik goller yedik" dedi.

06.03.2023 23:41  Güncelleme: 23:58

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasının kapanış maçında Kasımpaşa, Antalyaspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti. Antalyaspor'da Teknik Sorumlu, Alfons Groenendijk maç sonunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Nuri Şahin'in yardımcısından maç sonu ilginç açıklama: Komedi filmi gibiydi, goller çok komikti

"TAKIMA SİNİRLİYİM"

Groenendijk, "Kendi kendimize attırdıgımız 3 golle yenildik. Komedi filmi gibi. Çok komik, hatta trajikomik goller yedik. Kabul edilemez, tolere edilemez gollerdi. Bu nedenle takımıma sinirliyim. Bu mağlubiyeti unutup, yola devam etmemiz gerekiyor. Cuma günü Kayserispor ile sahamızda maçımız var. Burada yenilgiyi hak ettik. Sahada kazanmak için mücadele eden oyuncu grubuna ihtiyacım var. En azından maç kaybettirmeyecek oyuncu grubuna ihtiyacım var. Futbol, kazanma odaklı bir spordur. Sahada kazanmadıkça bu durumdan kurtulmamız zor görünüyor" ifadelerini kullandı.

Nuri Şahin'in yardımcısından maç sonu ilginç açıklama: Komedi filmi gibiydi, goller çok komikti
Antalyasporlu hocadan maç sonu ilginç açıklama: Komedi filmi gibiydi, goller çok komikti

Son Dakika Spor Antalyasporlu hocadan maç sonu ilginç açıklama: Komedi filmi gibiydi, goller çok komikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • süleyman hakan gökşen: takımınızda Ömer Toprak varsa o takımın galip gelmesi çok zor, zaten istatistikler de bunu doğruluyor, adam bırakın koşmayı zar zor yürüyerek oynuyor, Nuri Şahin'in bu adama uzun süre tahammül etmesine inanamadım, hani utanmasam Ömer Toprak oynamak istemiyor ya da bilerek oynamıyor diyeceğim. 4 1 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: 66 yaşımdayım, bir iki idman sonra Ömer Toprak'tan daha iyi oynarım. Nuri Şahin bu adama çok süre verdi ve maçı da Ömer Toprak'ın kişisel hatalarıyla kaybetti. 0 1 Yanıtla

Advertisement