One Direction Alay Konusu Oldu - Son Dakika
Spor

One Direction Alay Konusu Oldu

One Direction Alay Konusu Oldu

Dünyanın en çok tanınan gruplarından biri olan One Direction üyeleri futbola el atınca biraz zor durumda kaldılarç.

17.02.2014 11:02

Dünyaca ünlü müzik grubu One Direction üyeleri futbol sevgileriyle de tanınıyor. Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan grup, zaman zaman tribünlerde bazen de idman sahalarındaki yerini alıyor. Bir ara Newcastle United antrenmanında gördüğümüz 1D üyeleri, şimdilerde Wembley Stadı'nda sıkılıkla forma değiştiriyor.

Geçtiğimiz sene Londra'da düzenlenen bir konserde Manchester United'ın tecrübeli savunmacısı Rio Ferdinand'ın olmasıyla birlikte ilişkiler kuvvetlendi. İngiliz futbolcu, grup üyelerine forma hediye ederken sık sık futbol sohbetleri yapılmak üzere toplanıldı. Futbol piyasasındaki ünlü şarkıcı boşluğunu gören grubun menajerleri, One Direction'u Dünya Kupası'na taşıyarak yeni bir pazar elde etmenin çabasında.

Genç kızların sevgilisi olan grup üyeleri, Wembley Stadı'ndaki fotoğraf çekimlerinde önce Brezilya ardından Southampton ve sırasıyla Paraguay ve İtalya formasını giydi. Sosyal medyada konulan fotoğraflar bir anda tamamen sızdırılınca ortaya komik görüntüler çıktı. Her ülkenin nabzına göre şerbet verdikleri anlaşılan grup üyeleri sosyal meyada alay konusu oldu. Grup üyeleri ise bundan hiç rahatsız değil. Zira kendi hesaplarından da sıklıkla değişik takımlarım formalarını paylaşarak hayran kitlelerini arttırıp gündemde kalmayı tercih ediyorlar.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor One Direction Alay Konusu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement