Osmanlıspor-Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Osmanlıspor-Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Osmanlıspor-Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Osmanlıspor-Mersin İdmanyurdu maçının ardından Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay: "Çok Sihirli Bir Anda Golü Bulduk Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat: "İkinci Golü Bulmamız Gerekiyordu Süper Lig'de sahasında Mersin İdmanyurdu maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Akçay, mücadelenin her iki takım için de çok önemli olduğunu söyledi.

21.02.2016 16:48

Osmanlıspor- Mersin İdmanyurdu maçının ardından

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay: "Çok Sihirli Bir Anda Golü Bulduk

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat: "İkinci Golü Bulmamız Gerekiyordu

Süper Lig'de sahasında Mersin İdmanyurdu maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Akçay, mücadelenin her iki takım için de çok önemli olduğunu söyledi. Formda, riskleri alabilen bir takıma karşı oynadıklarını belirten Akçay, "Stratejik açıdan bence sağlıklı, dikkatli ve atak geliştirme konusunda sabırlı olmak ile ilgili bir strateji geliştirmiştik. Ancak, ilk yarı rakibin ilk dakikalarda baskı uygulaması bizim topla bağlantılarımızın kesilmesine neden oldu ve dikkatimiz dağıldı. Çok sihirli bir anda golü atmış olmamız ikinci yarı için bize yüksek düzeyde bir özgüven verdi. Bence ikinci yarı gerçek kimliğimizi sahaya yansıttık. Bazı hatalarımız vardı. İkinci yarı müsabakayı kendi lehimize çevirdik. Rakibimiz için de stresi yüksek bir müsabaka oldu. Ama her iki takımın oyuncularını tebrik etmek lazım. En azından oyunun pozitif halde yürümesine yardımcı olma konusunda çok istekliydiler." açıklamasında bulundu.

"ZAAFIMIZI BİLİYORUZ VE ONUN ÜZERİNE KAFA YORUYORUZ"

Akçay, sözlerini şöyle sürdürdü : "Biz zaafımızı biliyoruz ve o zaaf üzerine oldukça yoğun kafa yoruyoruz. Bu ölü toplar konusunda ve hala işi çözmüş değiliz. Bize atılan ölü toplar konusunda markaj ve vuruş ile ilgili problemlerimiz devam ediyor. O konu bizim can alıcı noktalarımızdan bir tanesi. Israrla çalışmaları sürdürüyoruz. Geriden gelip gol yiyerek ilk defa bir müsabakayı kendi lehimize çevirdik. "

MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, öne geçtikleri maçta mutlaka ikinci golü bulmaları gerektiğini söyledi.

Osmanlspor yenilgisi sonrası açıklamalarda bulunan Ümit Özat, kazananın her zaman haklı olduğunu belirtti. İlk yarı yarım vermeden gol yediklerinin altını çizen Özat, "Öne geçtiğimiz maçta 2. Golü mutlaka bulmamız lazım. İkinci yarının başlangıcı itibariyle baktığınız zaman 5 maçın 3 deplasman 2 içeride. 2 maç Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı. 5 maçın ortalamasına vurduğunuz zaman kötü bir tablo yok. Deplasmanlardan puan çıkarabilmeliyiz ki içeridekileri kazandığımız zaman anlamı olsun. Böyle bir maçı öne geçmişken mağlubiyetle kapatmak istediğimiz bir şey değil." ifadelerini kullandı.

"BİR GENÇ OYUNCU SERKAN BALCI'YA BAKARAK DAHA ÇOK ÇALIŞIR"

Oyuna sonradan giren oyucuların katkıda bulunmadığını anlatan Özat, şöyle devam etti : "Bir genç oyuncudan şunu bekliyorum, ben Serkan Balcı'ya bakarken utanırım. 32 yaşında bu takım için her şeyini veren, sahada basmadık yer bırakmayan bir adama karşı 23 yaşında olsam utanırım, daha fazla mücadele ederim. İlk defa bir hafta çalışma zamanımız olacak. Önümüzdeki 2 maç içeride.Öncelikle Konya maçını alırsak tekrar düzene gireceğimizi düşünüyorum. Bir tane duran top, son dakika golünü saymanın bir anlamı yok."

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Osmanlıspor-Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement