"Özgüveni Çok Yüksek" - Son Dakika
Spor

"Özgüveni Çok Yüksek"

"Özgüveni Çok Yüksek"

Eljif Elmas’ı MİLLİYET’e değerlendiren Makedon spor yazarı Ognen Dojcinovski, en büyük artısının özgüven olduğunu söyledi, “Zaten oynarken o özgüveni hissediyorsunuz. Bunun sebebi de hep kendinden daha büyük futbolcularla oynamış olması” dedi.

04.01.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CELAL UMUT EREN

Fenerbahçe, orta sahasındaki Oğuz Kağan ile Eljif Elmas'tan daha aktif yararlanmayı planlarken, özellikle sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Eljif'in forma giyebilecek olması, heyecanı artırdı.

Yabancı kontejanında gözüken ve bu nedenle bir kişilik yer açılacak olan 18 yaşındaki futbolcu, orta sahada Aykut Kocaman'ın büyük beklentilerine sahip bir isim durumunda gözüküyor. Makedonya'da Makedonski Sport Gazetesi'nde yazılar yazan ve Eljif Elmas'ı yakından tanıyan muhabir Ognen Dojcinovski, MİLLİYET'e değerlendirme yaptı.

Makedon gazeteci Ognen Dojcinovski, Fenerbahçe'nin çok özel bir yeteneği kadrosuna kattığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Her şeyden önce çok iyi bir oyuncu. Futbola Üsküp'te çok küçük yaşlarda başladı. Her zaman insanların ilgisi Eljif'in üstündeydi. Kendi bölgesinde ufak bir futbol akademisine seçildi ve daha 10 yaşında Rabotnicki'ye transfer oldu. Makedonya Futbol Federasyonu da hemen harekete geçti ve Eljif'in ulusal futbol akademisine kazandırdı.

Çok büyük bir yeteneğe sahip... Zaten bunu sahada her zaman ispatladı. Makedonya'da şu anda ülke futbolunun en büyük yeteneği olarak değerlendiriliyor. Çok özel bir tekniği var. En büyük artısı da kendisine olan özgüveni... Oynarken o özgüveni hissediyorsunuz. Bunun sebebi de küçük yaşlardan itibaren hep kendinden daha büyük futbolcularla oynamış olması."

'Geleceği aydınlık'

Ognen Dojcinovski, Eljif'in uluslararası anlamda  izlendiğini bildiğini söyledi. F.Bahçe'nin önemli bir değeri transfer ettiğini vurgulayan Dojcinovski, "Avrupa'nın en büyük takımlarında çok rahat oynar. Yeteneği buna müsait. Ancak şu anda Eljif'in kendisi de çok iyi biliyor; çok çalışmalı... Şu anda yeteneklerinin farkında. Makedonya A Milli Takımı'nda oynuyor. Ayrıca Polonya'daki U21 Avrupa Şampiyonası'nda da takımının bir parçasıydı. Geleceği çok aydınlık ve Makedonya için çok özel. Makedonya'da konuşulan şu; ülke futbolunun en iyisi olacak" dedi.

'Çok iyi insan'

Eljif Elmas'ın yeteneklerinin dışında insan olarak da iyi bir karaktere sahip olduğunu kaydeden Ognen Dojcinovski, "Her şeyden önce çok iyi bir insan. Makedonya'da ailesiyle beraber yaşıyordu. İyi bir ailesi var ve bu da Eljif Elmas'ın karakterini çok olumlu etkiledi" diye konuştu.

'Antic aile dostu'

Fenerbahçe'nin Eljif Elmas'ı transfer ettiği süreçte basketbol takımının eski yıldızı Pero Antic büyük katkıda bulunmuştu. Antic'in de yardımlarıyla gerçekleşen transferi değerlendiren Dojcinovski, "Aile olarak iyi bir arkadaşlıkları var. Eljif Elmas ve ailesi İstanbul'a gittiğinde Pero Antic onlara çok yardım etti" ifadelerini kullandı.

]

]

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Özgüveni Çok Yüksek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement