Plzenli Oyuncu F.bahçe İçin Çok Net! - Son Dakika
Spor

Plzenli Oyuncu F.bahçe İçin Çok Net!

Plzenli Oyuncu F.bahçe İçin Çok Net!

- SPORX DIŞ HABERLER - Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3.Tur ilk maçında Çek Cumhuriyeti'nde karşılaşacağı Viktoria Plzen'de takımın önemli isimlerinden Marek Bakos ve Daniel Kolar ilk maçın önemine dikkat çekti.

06.03.2013 14:30

- SPORX DIŞ HABERLER - Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında Çek Cumhuriyeti'nde karşılaşacağı Viktoria Plzen'de takımın önemli isimlerinden Marek Bakos ve Daniel Kolar ilk maçın önemine dikkat çekti.

Çek basınında yer alan haberde V.Plzen'in 29 yaşındaki golcü oyuncusu Marek Bakos ve Daniel Kolar'ın sözlerine yer verildi.

Bu sezon Viktoria Plzen formasıyla 4'ü Avrupa Ligi olmak üzere toplam 10 golü bulunan Marek Bakos, "İlk maçta gol yememeyi başarırsak, İstanbul'daki rövanş için büyük avantaj elde edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"KESİNLİKLE KOLAY OLMAYACAK"

Dört sezondur Plzen forması giyen orta sahanın önemli ismi Daniel Kolar maçın kolay geçmeyeceğine dikkat çekerken, "Hemen hemen herkes Napoli maçından daha kolay olacağını söylüyor. Fenerbahçe Avrupa'nın önemli takımlarından ve çok iyi oyunculara sahip. Hayır, kesinlikle kolay olmayacak. Çok dikkatli olmalıyız" şeklinde konuştu.

TEK EKSİK LIMBERSKY

Banik Ostrava karşısında hasta olduğu için oynayamayan takımın orta sahadaki en tecrübeli ve önemli isimlerinden Pavel Horvath'ın Fenerbahçe karşısında sahada olacağı, takımdaki tek eksiğin cezalı olan David Limbersky olduğu belirtildi.

Ayrıca Çek basını Plzen'in özellikle iç sahada çok tehlikeli bir takım olduğu belirtirken, evinde Avrupa Ligi'nde oynadığı 7 maçta sadece 1 gol yemesine de dikkat çekti.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Plzenli Oyuncu F.bahçe İçin Çok Net! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement