Polat'a İade-i İtibar Yapılacak Mı? - Son Dakika
Spor

Polat'a İade-i İtibar Yapılacak Mı?

Polat\'a İade-i İtibar Yapılacak Mı?

Galatasaray'da eski başkan Adnan Polat'ın 'Kayıp 1 Milyon Dolar Davası'ndan beraat etmesi sarı-kırmızılı camiada sevinçle karşılandı.

07.06.2012 13:10

Galatasaray'da eski başkan Adnan Polat'ın 'Kayıp 1 Milyon Dolar Davası'ndan beraat etmesi sarı-kırmızılı camiada sevinçle karşılandı. Polat'ın beraat etmesinin ardından iade-i itibar konusu bir kez daha gündeme geldi ve camianın hemen her kesiminden farklı sesler yükselmeye başladı. Polat'a iade-i itibar yapılacağı ve bu konuda Divan Kurulu'na bir başvuru olduğu yönündeki haberlere sarı-kırmızılı kulübün Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Sporx.com aracılığıyla cevap verdi.

Adnan Polat hakkında verilen beraat kararını beklediklerini belirten Aktar, iade-i itibar konusunda ise kendilerine bir başvuru olmasının prosedür olarak mümkün olmayacağını söyledi.

İADE-İ İTİBAR GENEL KURUL'UN KARARI!

Başkan Polat'ın iade-i itibar yapılıp yapılmayacağı konusunun Genel Kurul'un kararı ile olacağını dile getiren Aktar, "İdari ibrasızlık kararı Genel Kurul'un kararı ile alındı ve bu karar yine Genel Kurul'un kararı ile kaldırılır. Genel Kurul'a gelmeden önce ufak bir tüzük tadili yapılıp son maddeye ilgili bir konu da eklenebilir. Böyle bir şey olursa tabii iyi olabilir, camia içerisindeki kırgınlıklar önlenir ve camiada herkes birbirinin yüzüne bakabilecek duruma gelir" dedi.

İrfan Aktar, Adnan Polat'ın Disiplin Kurulu'na sevki için başvurada bulunan Celal Açar'ın bu talebini geri çektiğini ve Polat ile ilgili şu anda Disiplin Kurulu'nda bir dosya bulunmadığını belirtti.

Adnan Polat'ın bir televizyon kanalında Disiplin Kurulu Başkanı'na atfen kullandığı "Ofisimden kovdum" sözünden dolayı bazı olayların yaşandığını ifade eden Aktar, "Disiplin Kurulu Başkanı Celal Açar, Polat'ın sevk talebini yaptı ancak sayın Polat daha sonra bu konuda bir açıklama yaptı ve durum tatlıya bağlandı. Sayın Açar da sevk talebini geri çekti" ifadelerini kullandı.

"SEDAT DOĞAN, POLAT İÇİN KONUŞMAMIŞTIR"

Bugün bazı basın yayın organlarında Sedat Doğan'ın söylediği iddia edilen "Adnan Polat'ın mahkemesine kimse gitmesin" sözlerini de değerlendiren Aktar, "Ben böyle bir şeyin olabileceğine ihtimal vermiyorum. Sayın Doğan böyle bir şey söylemez ve kaldı ki bu durum kimseyi de ilgilendirmez. Kim kime hangi konuda mani olabilir ve böyle bir şeyin teklif edilmesi bile söz konusu olamaz" dedi.

HABER -  Fatih ŞAMLIOĞLU

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Polat'a İade-i İtibar Yapılacak Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement