Mbappe'den skandal! Rakip futbolcu ne yapacağını şaşırdı - Son Dakika
Spor

Mbappe'den skandal! Rakip futbolcu ne yapacağını şaşırdı

Paris Saint-Germain'in (PSG) Auxerre'i 5-0 yendiği karşılaşmanın ardından soyunma odası koridorlarında Kylian Mbappe'nin rakip futbolcu Kays Ruiz-Atil'e yaptığı hareket gündeme oturdu. Rakibine dönerek cinsel organını tutan Mbappe, genç futbolcuyu adeta şoka soktu. Kendisi hakkında açıklamalar yaptığı için genç futbolcuya bu hareketi yaptığı belirtilen Mbappe'ye Fransa Futbol Federasyonu tarafından büyük bir ceza verilmesi bekleniyor.

14.11.2022 15:07  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Ligue 1'in 15. haftasında Paris Saint-Germain, sahasında Auxerre'i 5-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe'nin genç futbolcu Kays Ruiz-Atil'e yaptığı skandal hareket büyük ses getirdi.

MBAPPE'DEN SKANDAL HAREKET

Karşılaşmada PSG'ye galibiyeti getiren golleri 1. dakikada Kylian Mbappe, 51. dakikada Carlos Soler, 57. dakikada Achraf Hakimi, 81. dakikada Renato Sanchez ve 84. dakikada Hugo Ekitike kaydetti. Mücadeleyi 5 golle kazanan Fransız devinde, Mbappe maç sonunda skandal bir harekete imza attı.

Mbappe'den skandal hareket! Ağzı açık kalan 20 yaşındaki futbolcu olduğu yerde kalakaldı
Mbappe'den skandal hareket! Ağzı açık kalan 20 yaşındaki futbolcu olduğu yerde kalakaldı

GENÇ FUTBOLCU ŞOKA GİRDİ

Maç bitiminde soyunma odasına yürüyen Kylian Mbappe, koridorda rakip takımın 20 yaşındaki futbolcusu Kays Ruiz-Atil'e dönerek cinsel organını tuttu. Bu hareket karşısında büyük şok yaşayan genç futbolcu, Fransız yıldıza hiçbir reaksiyon veremedi.Kendisi hakkında açıklamalar yaptığı için genç futbolcuya bu hareketi yaptığı belirtilen Mbappe'ye Fransa Futbol Federasyonu tarafından büyük bir ceza verilmesi bekleniyor.

Mbappe'den skandal hareket! Ağzı açık kalan 20 yaşındaki futbolcu olduğu yerde kalakaldı
Mbappe\'den skandal! Rakip futbolcu ne yapacağını şaşırdı

Son Dakika Spor Mbappe'den skandal! Rakip futbolcu ne yapacağını şaşırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mossi : kalitesiz adam 37 2 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: o da paspas etseymiş onu orada neyi beklemiş 10 2 Yanıtla

Advertisement