Real Madrid Başkanı Perez'den Ronaldo'ya Tokat - Son Dakika
Spor

Real Madrid Başkanı Perez'den Ronaldo'ya Tokat

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, takımdan ayrılabileceğine yönelik sinyaller veren Ronaldo'ya PSG maçı sonrası "Seninle konuşacağız" dedi ve tokat attı.

04.11.2015 15:43  Güncelleme: 15:45

Şampiyonlar Ligi'nde PSG'yi 1-0 yenen Real Madrid'te başkan Perez, maçın ardından oyuncularını tek tek kutladı. Ancak Perez, sıra Ronaldo'ya gelince ilginç bir çıkış yaptı.

RONALDO "AYRILABİLİRİM" DEMİŞTİ

Birkaç gün önce Alman Kicker dergisine "Ayrılabilirim" açıklaması yapan, maçın ardından da PSG Teknik Direktörü Laurent Blanc'le saha kenarından kısa bir görüşme yapan Ronaldo, başkan Perez'in hışmıyla karşılaştı.

"SENİNLE KONUŞACAĞIZ"

Portekizli yıldıza "Seninle konuşacağız. Neden Real Madrid'ten ayrılabilirim dedin" diye soran Perez, ardından şakayla karışık bir tokat attı. Portekiz yıldız ise "Ben bir şey demedim" dese de, yüzündeki ifade İspanyol medyasında günün konusu oldu.

Real Madrid Başkanı Perez\'den Ronaldo\'ya Tokat

Son Dakika Spor Real Madrid Başkanı Perez'den Ronaldo'ya Tokat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • DÇKP : DÇK (DünyayıÇiftçilikKurtaracak) Partisi,ne üye olmak isteyen kişilerin:En azından lise mezunu olmaları,sigara,alkol kullanmamaları,kumar veya şans oyunlarindan uzak olmaları,barışı ve demokrasiyi anlayabilmiş,hiç silah taşımamış,islam ahlakını yeterince bilmesi,dizi,filim,müzik,moda,mal,maç gibi,insanin iradesini zayiflatan boş şeylere kendini kaptırmamış,saygılı,çağdaş,trafik başta olmak üzere hem kendi,hemde başkalarının hayatlarıyla oynamayan özelliklere sahip olmalısı MECBURDUR 0 0 Yanıtla

Advertisement