Red Bull Back Line'da İzmir elemeleri tamamlandı - Son Dakika
Spor

Red Bull Back Line'da İzmir elemeleri tamamlandı

Red Bull Back Line\'da İzmir elemeleri tamamlandı

Voleybolu sokaklara taşımayı amaçlayan Red Bull Back Line'da, İzmir elemeleri Bostanlı Sahili'nde gerçekleştirildi. 32 takımın mücadele ettiği eleme müsabakalarının sonunda 4 takım, 23 Temmuz'da İstanbul'da düzenlenecek final etabına katılmaya hak kazandı. Takımlar, elemelerde 11 puanlık 3 set üzerinden, çeyrek finallerden itibaren ise 5 set üzerinden mücadele ediyor. Her iki takımın da sahada en az 1 kadın ve 1 erkek oyuncu bulundurması gerekiyor. Set kazanan takımın sahası 1 metre daralıyor ve böylelikle skor avantajının yanında daha küçük sahada oynama avantajı elde ediyor.

09.07.2023 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybolu sokaklara taşımayı amaçlayan Red Bull Back Line'da, İzmir elemeleri gerçekleştirildi.

Bostanlı Sahili'nde düzenlenen ve dün başlayan eleme müsabakalarında 32 takım mücadele etti. Elemeler sonunda 4 takım, 23 Temmuz'da İstanbul'da organize edilecek final etabına katılmaya hak kazandı.

Red Bull Back Line'da, 1'i yedek 5 oyuncudan oluşan takımlar, elemelerde 11 puanlık 3 set üzerinden, çeyrek finaller itibarıyla ise 5 set üzerinden mücadele ediyor. Karşılaşmalarda her iki takımın da sahada en az 1 kadın ve 1 erkek oyuncu bulundurması gerekiyor. Set kazanan takımın sahası 1 metre daralıyor. Böylelikle seti kazanan ekip skor avantajının yanında daha küçük sahada oynama avantajı elde ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Red Bull Back Line'da İzmir elemeleri tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement