Robinho'dan İtiraf! F.bahçe Bana 8 Yıl Önce Teklif Yaptı Ama... - Son Dakika
Spor

Robinho'dan İtiraf! F.bahçe Bana 8 Yıl Önce Teklif Yaptı Ama...

Robinho\'dan İtiraf! F.bahçe Bana 8 Yıl Önce Teklif Yaptı Ama...

2010 Ağustosu’nda Brezilya basınına bir röportaj veren Robinho, "Bana resmi teklif yapan tek takım Fenerbahçe. Ancak kabul etmeyeceğim. Türk futboluna saygı duyuyorum ancak Türkiye’de top koşturmayacağım” demişti. Düşünceleri değişen Brezilyalı yıldız dün ise Demir Grup Sivasspor'a imza attı.

24.01.2018 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler
Demir Grup Sivasspor'un kadrosuna kattığı Robinho, yıllar önce Fenerbahçe'den gelen teklifi geri çevirmişti. Manchester City'den ayrıldığı dönemde konuşan Sambacı futbolcunun düşüncelerinde, o günden bugüne büyük değişiklik meydana geldiği ortaya çıktı.
2010 Ağustosu'nda Brezilya basınına bir röportaj veren yıldız futbolcu, "Bana resmi teklif yapan tek takım Fenerbahçe. Ancak kabul etmeyeceğim. Türk futboluna saygı duyuyorum ancak Türkiye'de top koşturmayacağım" demişti.
Fenerbahçe'yi geri çevirmesinin ardından İtalya'nın Milan ekibine imza atan Robinho, araya Santos, Guangzhou Evergrande, Atletico Mineiro gibi takımları da sıkıştırdıktan yıllar sonra futbol hayatına Türkiye'de devam etme kararı verdi ve Sivasspor'a imza attı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Robinho'dan İtiraf! F.bahçe Bana 8 Yıl Önce Teklif Yaptı Ama... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement