Ronaldinho, 6 ay hapis cezasına çarptırıldı - Son Dakika
Spor

Ronaldinho, 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

Brezilyalı yıldız Ronaldinho, Paraguay'da sahte pasaportla yakalandıktan sonra hakim karşısına çıkmış ve beraatını istemişti. Paraguay mahkemesinin Ronaldinho ve ağabeyinin yurt dışına çıkabilecekleri gerekçesiyle hapis cezası almalarına karar verdi. Ronaldinho, 6 ay hapis yatacak.

09.03.2020 10:26  Güncelleme: 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paraguay'da sahte pasaportla yakalanan ünlü Brezilyalı efsane Ronaldinho 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Tutuklanmasının ardından avukatları aracılığıyla tutuksuz yargılanmak isteyen Ronaldinho ve beraberindeki ağabeyi Roberto'nun bu taleplerinin yurt dışına çıkma ihtimalleri sebebiyle reddedildiği ve 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi. Ülkeye sahte pasaportla giriş yaptıktan sonra Paraguay polisinin bir ihbar üzerine kaldığı otele gelen Ronaldinho, süreç boyunca polis nezaretinde kalmış ve kelepçelenerek mahkemeye çıkarılmıştı.

Ronaldinho, 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

FARKLI BİR SUÇA KARIŞMA İHTİMALLERİ VAR

Öte yandan Globoesporte'nin haberine göre Ronaldinho ve ağabeyinin karıştıkları farklı bir suçları olma ihtimalleri sebebiyle Paraguay'da hapishaneye gönderildiklerini ancak bu diğer suçun ne olduğu konusunda henüz net bir bilginin bulunmadığı kaydedildi.

Ronaldinho ve ağabeyinin avukatı Sergio Queiroz yaptığı açıklamada müvekkillerinin sahte pasaport kullandıklarını bilmedikleri ve süreç ilerlerken güvenlik güçleriyle tam uyumlu şekilde çalışmaları sebebiyle beraat taleplerinin devam edeceğini açıkladı.

Ronaldinho, 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

Son Dakika Spor Ronaldinho, 6 ay hapis cezasına çarptırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Efsane adam: Baksana eski Ronaldinho dan eser yok. Psikolojik sorunları var gibi duruyor 6 2 Yanıtla
  • Adını yaz: KRAL ÜZDÜN 4 3 Yanıtla
  • şamil: İnsanlar doğumdan ölüme kadarbir çizgide gitmek zorundalar.Kimi ibret alır kimide ibret veren durumunda sahneye çıkar.Bu kadar çok vermeseydi acaba düştüğü duruma bu kadar üzülürmüydü insanlar.Ancak en çok acınması gerekenler çok yüksekten düşen insanlardır.Onlara aynı durumdaki diğer kişilerden biraz farklı davranılması gerekir.Dinimiz bunu emreder.Bu kişi düştü bir tekmede ben vurayım demez dinimiz.O zaten olabilecek en büyük cezayı çıktığı yerden düşünce yaşadı.Bazen getirir bazen götürür.Vs 4 1 Yanıtla
  • Murat: sendemi be ronaldinyo futbolu senin sayende sevmiştik 4 1 Yanıtla
  • zeynep: Bu kadar parasi var düstügü duruma bak 1 3 Yanıtla
  • Sehmus: Boşuna dememişler ne oldum dememeli, ne olacam demeli! 2 1 Yanıtla
  • acımak yok: beter olsun. aynısı da maradona için geçerli. güney amerikalı insanların geninde var bu. uyuşturucudan başlar, daha ucuz mecralara kadar gider. 6 ay az, daha fazla olmalıydı. umarım iyi hal indirimi, erteleme falan olmaz. yatsın, anlasın bazı şeylerin kıymetini. 0 2 Yanıtla
    Erdem: Aynen oyle kardesim. Az bile vermisler. Bu kadar kazanca gore bunlari yapiyorsan omur boyu yat curu 0 1
  • Erdem: O kadar paraya ragmen bunlari yapmaya yelteniyorsa omur boyu hapis verin çürüsün oralar da. 0 2 Yanıtla
  • fenerli: nereden nereye 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement