Rusya'da Sessiz Randevu: Cska - Bayern - Son Dakika
Spor

Rusya'da Sessiz Randevu: Cska - Bayern

Rusya\'da Sessiz Randevu: Cska - Bayern

Manchester City galibiyetiyle Devler Ligi'ne başlayan Bavyera ekibi, seyircisiz oynanacak maçta CSKA deplasmanına gidiyor.

29.09.2014 19:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester City'yi son dakika golüyle devirerek Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başlayan Bayern Münih, Salı günü Rusya'da CSKA Moskova deplasmanına çıkmaya hazırlanıyor.

Özellikle bu sene Bundesliga'da deplasmanda büyük sıkıntı çeken Bavyera temsilcisi, E Grubu mücadelesinde Khimki Arena'ya konuk olacak.SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Geçen sene Viktoria Plzen mücadelesinde ırkçı tezahüratlarda bulunduğu gerekçesiyle UEFA, Rus ekibine saha kapatma cezası verdiğinden mücadele seyircisiz oynanacak. Kararı tepkiyle karşılayan Bayern Münih Kulübü Başkanı Karl Heinz-Rummenigge, Alman taraftarların da maça giremeyecek olmasının kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Münih ekibinde Hollandalı yıldız Arjen Robben ise, arkadaşlarını rehavet konusunda uyararak psikolojik olarak da maç için hazır olmasını istedi. Mücadelenin seyircisiz oynanmasına değinerek bunun kötü sonuçlar doğurmasından endişe eden Robben, "Bu çok acı, olayla ilgimiz olmamasına rağmen bizim taraftarlarımız da maça giremeyecek. Bu yüzden kafa olarak iyi hazırlanmalıyız. 3 puanı almak zorundayız. Zaten zor bir gruptayız. Bu tür maçları kaçırmamalıyız." dedi.

CSKA taraftarları ise, ilk hafta Roma'da oynanan mücadelede de ırkçı tavırlarını sürdürdü. Bu yüzden önümüzdeki haftalarda UEFA'dan yeni cezalar da gelebilir.

City'yi Jerome Boateng'in son dakika golüyle devirerek Devler Ligi'ne galibiyetle başlayan Bayern, daha sonra Bundesliga'da oynadığı 3 maçta 7 puan toplayarak zirveyi de ele geçirdi.PEP SAKATLIKLARLA BOĞUŞUYOR

Dizinden sakatlığı bulunan Franck Ribery'nin durumunun iyi olduğu ve maçta yer alabileceği belirtildi. Öte yandan tedavileri devam eden Holger Badstuber, Javi Martinez, Thiago Alcantara ve Bastian Schweinsteiger maç kadrosunda yer almadı.

Ev sahibi cephesinde ise durum pek iyi değil. İlk maçta Roma'ya farklı mağlup olan CSKA, yarım saatlik sürede yediği 4 golle rakibine erken teslim olmuştu.

Farklı mağlubiyeti lige yansıtmayan Rus ekibi, lig ve kupada oynadığı 3 maçı da kazanmayı bildi.

Teknik direktör Leonid Slutsky, cezaları devam eden Pontus Wernbloom ve Alan Dzagoev'den bu maçta da yararlanamayacak. Ayrıca sakatlıkları bulunan Rasmus Elm ve Vitinho da forma giyemeyecek isimler arasında...MUHTEMEL KADROLARCSKA Moskova'nın muhtemel ilk 11'i: Akinfeev, Mario Fernandes, Berezutskiy, Ignashevich, Shchennikov, Natcho, Milanov, Tosic, Eremenko, Musa, DoumbiaBayern Münih'in muhtemel ilk 11'i: Neuer, J.Boateng, Dante, Alaba, Lahm, Xabi Alonso, Juan Bernat, Robben, Müller, Götze, Lewandowski

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Rusya'da Sessiz Randevu: Cska - Bayern - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement