Sabri Sarıoğlu, geleceğin yıldızlarını 12 Yaş Altı İzmir Cup'ta arıyor Açıklaması - Son Dakika
Spor

Sabri Sarıoğlu, geleceğin yıldızlarını 12 Yaş Altı İzmir Cup'ta arıyor Açıklaması

Sabri Sarıoğlu, geleceğin yıldızlarını 12 Yaş Altı İzmir Cup\'ta arıyor Açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genç Milli Takım Antrenörü Sabri Sarıoğlu, Altınordu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 12 Yaş Altı İzmir Cup'ta forma giyen Türk futbolcuları izleyerek ay-yıldızlı ekiplere oyuncu kazandırmak istediklerini söyledi.

08.04.2023 11:20  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genç Milli Takım Antrenörü Sabri Sarıoğlu, Altınordu'nun ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 12 Yaş Altı İzmir Cup'ta forma giyen Türk futbolcuları izleyerek ay-yıldızlı ekiplere oyuncu kazandırmak istediklerini söyledi.

Sabri Sarıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turnuvanın hem kulüpler hem de A Milli Takım'ın geleceği açısından önemli olduğunu belirtti.

"Genç Milli Takım antrenörleri olarak, kulüplerimizde yetişen oyuncuları milli takımlara kazandırmak için maçları izliyoruz." diyen Sarıoğlu, "Çok güzel bir turnuva oluyor. Katılım da çok yüksek. Güzel maçlar oluyor. İnşallah biz de geleceğin milli takım oyuncularını bulmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Hiçbir oyuncuyu gözden kaçırmak istemiyoruz"

Futbolculuğu döneminde Galatasaray ve A Milli Takım formasıyla önemli başarılar kazanan Sabri Sarıoğlu, yine iyi bir jenerasyon yakayabilmenin peşinde olduklarını dile getirdi.

Genç Milli Takım antrenörlüğüne getirilmesinin ardından yoğun bir çalışma temposuna girdiğini anlatan Sarıoğlu, "Alt yaş gruplarında resmi maçlar bitti. Önümüzdeki senenin milli takımını oluşturmak için havuzu geniş tutmak istiyoruz. Birçok oyuncu izliyoruz. Hiçbir oyuncuyu gözden kaçırmak istemiyoruz." diye konuştu.

Turnuvaya katılan genç oyuncuların yoğun ilgi gösterdiği Sabri Sarıoğlu, çocukların formalarını imzalayıp fotoğraf da çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sabri Sarıoğlu, geleceğin yıldızlarını 12 Yaş Altı İzmir Cup'ta arıyor Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti
    20:38 Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin ilk maçında, Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u 71-70 mağlup ederek 1-0 öne geçti. Serinin ikinci maçı 20 Nisan Cumartesi oynanacak.

  • Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
    20:15 Atakaş Hatayspor, Bitexen Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

    Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dar alan çalışması gerçekleştirdi. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi
    19:03 Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi

    Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'nde 4 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan 50 polise sertifika verdi. Kursiyerlere sertifikaları, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve diğer yetkililerin katıldığı bir törenle takdim edildi. Atlı polisler, toplumsal olaylar ve kalabalık etkinliklerde asayişin sağlanmasında önemli bir rol oynuyor.

  • İngilizler duyurdu! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Liverpool'dan
    18:54 İngilizler duyurdu! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Liverpool'dan

    Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. İngiliz basını, siyah-beyazlıların sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacak olan Alman teknik adam Jürgen Klopp'un yardımcısı Pepijn Lijnders'ı takımın başına getirmek istediğini yazdı.


Advertisement