Şampiyon Sporculardan Erdoğan'a Destek Kampanyası - Son Dakika
Spor

Şampiyon Sporculardan Erdoğan'a Destek Kampanyası

Şampiyon Sporculardan Erdoğan\'a Destek Kampanyası

10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak isteyen bir grup şampiyon sporcu Ziraat Bankası Yenimahalle şubesinde buluşarak, yardım kampanyası başlattılar.

05.08.2014 18:15

10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak isteyen bir grup şampiyon sporcu Ziraat Bankası Yenimahalle şubesinde buluşarak, yardım kampanyası başlattılar.

Şampiyon sporcular adına bir açıklama yapan milli güreşçi Ensar Kurt, "Son 12 yılda Türkiye'yi yeniden inşa eden, Türkiye'ye yüzlerce spor salonu, stadyum, yüzme havuzu, gençlik merkezi kazandıran Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı yolunda destek olmak için yola çıktık. Ülkemizde, İzmir Üniversiad Oyunları, Karadeniz Oyunları, Erzurum Üniversiad Kış Oyunları, Mersin Akdeniz Oyunları, dünya basketbol, yüzme, güreş şampiyonaları gibi onlarca büyük spor organizasyonu düzenlenmiş, tesisleri ise kısa zamanda tamamlanmıştır. Devlet sporcusu yasası ile olimpiyatlar yolunda elimizi güçlendirmiş ve maddi destek sağlamıştır. Sporda yatırımların sürmesi ve istikrar adına 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, 12 Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyoruz" dedi.

Basın açıklaması sonrası ulusal ve uluslararası alanda Türkiye'yi başarıyla temsil etmiş yaklaşık 200 'Şampiyon sporcu' Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a destek olmak için başlattıkları bağış kampanyası için bankaya yatırılan yardım makbuzlarını Ak Parti Yeni Mahalle İlçe Başkanı Mehmet Gündoğdu'ya teslim ettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şampiyon Sporculardan Erdoğan'a Destek Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement