Şampiyonlar Ligi'nde büyük skandal! İşte dev finalin ertelenme sebebi - Son Dakika
Spor

Şampiyonlar Ligi'nde büyük skandal! İşte dev finalin ertelenme sebebi

Real Madrid ile Liverpool'un karşı karşıya geldiği Şampiyonlar Ligi finalinin saati, 3 kez değişti. Dev maçın başlama saati önce 22.15'e, ardından 22.30'a ve son olarak da 22.36'ya alındı. Gecikmenin nedeni olarak yoğun trafikten dolayı futbolseverlerin stada yetişememesi olduğu belirtildi. Bazı kaynaklar ise stada kaçak giren taraftarların çıkarılması için yoğun çaba harcandığı ve bu sebeple karşılaşmanın saatinin 3 kez değiştirildiğini belirtti.

28.05.2022 22:31  Güncelleme: 23:06

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin başlama vuruşu 36 dakika geç başladı. Gecikmenin Fransa'nın Stade de France Stadyumu'nda oynanacak maça yoğun trafikten dolayı futbolseverlerin yetişememesi olduğu belirtildi. Ancak bazı kaynaklar, bu gecikmenin sebebini stada kaçak giren taraftarlara bağladı.

FUTBOLSEVERLER İSYAN ETTİ

Real Madrid ile Liverpool arasında oynanacak dev karşılaşma önce 22.15'e, ardından 22.30'a ertelenirken, son olarak başlama saati olarak 22.36'da karar kılındı. Trafik nedeniyle seyircilerin maça yetişememesi bu duruma gerekçe olarak gösterilirken, stada kaçak giren taraftarların da bu erteleme de aktör olduğu belirtildi. Sosyal medyada isyan eden futbolseverler, yaşananları "Rezillik" olarak yorumladı.

Şampiyonlar Ligi'nde büyük skandal! İşte dev finalin ertelenme sebebi
Şampiyonlar Ligi'nde büyük skandal! İşte dev finalin ertelenme sebebi
Şampiyonlar Ligi'nde büyük skandal! İşte dev finalin ertelenme sebebi
Şampiyonlar Ligi\'nde büyük skandal! İşte dev finalin ertelenme sebebi

Son Dakika Spor Şampiyonlar Ligi'nde büyük skandal! İşte dev finalin ertelenme sebebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Erkan Çaçen: Emin olun bizde bu kaçak giriş hayatta olmaz inanın latife yapmıyorum bu Avrupa ülkeleri rezil millet arkadaş bunların hepsi yobaz medeniyet bunlara gel.eli bizi yerden yere vuran Avrupa önce medeniyetin insanlığın samimiyetin ne olduğunu gelsin bizden öğrensin. 0 0 Yanıtla

Advertisement