Samsunspor'da Gol Sesi Yok - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Gol Sesi Yok

Samsunspor\'da Gol Sesi Yok

Samsunspor Almanya'nın Mönchengladbach'ın U23 takımı ile yaptığı hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı.

23.07.2011 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Hollanda'da Almanya'nın Mönchengladbach'ın U23 takımı ile yaptığı hazırlık maçında 0-0 berabere kaldı. Teknik direktör Petkoviç, gol yollarındaki sıkıntılara rağmen takımın ortaya koyduğu mücadelen memnun olduğunu dile getirdi.

Yeni sezon hazırlıklarının üçüncü etabını Hollanda'da sürdüren kırmızı beyazlılar yoğun bir tempoda çalışıyor. Takımın forvet oyuncuları Zenke ve Ekigho'nun vize işlemlerindeki sorunlar nedeniyle Hollanda'ya götürülemezken bu durum teknik heyetin canını sıktı. Yönetimin vizedeki engellerin kaldırılması için yoğun mesai harcadığı her iki Nijeryalı oyuncu da Samsun Nuri Asan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Hollanda'da taktik ağırlıklı geçen antrenmanlarda futbolcuların pestilini çıkaran teknik direktör Vladimir Petkoviç, sistemini oyuncularına yerleştirmeye çalışıyor. Hollanda'daki ilk hazırlık maçını dün akşam Almanya'nın Mönchengladbach'ın U23 takımı ile yapan kırmızı beyazlılar gol yollarında etkili olamadı.

0-0 biten maçın ardından bir açıklama yapan Petkoviç, gol sıkıntısına rağmen takımının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu dile getirdi.

Bu arada Samsunspor Hollanda'daki ikinci hazırlık maçını da yarın Türkiye saati ile 17. 00'de Belçika Birinci Lİg takımlarından Germinal Beerschot ile yapacak. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Gol Sesi Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement