Samsunspor'da Savunmaya Özel Çalışma - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Savunmaya Özel Çalışma

Samsunspor\'da Savunmaya Özel Çalışma

Samsunspor teknik direktörü Vladimir Petkoviç, bu sabah yapılan antrenmanda diğer oyuncularını dinlendririrken savunma oyuncularına özel taktik çalışması yaptırdı.

10.08.2011 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor teknik direktörü Vladimir Petkoviç, bu sabah yapılan antrenmanda diğer oyuncularını dinlendririrken savunma oyuncularına özel taktik çalışması yaptırdı.

Petkovic, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdükleri Nuri Asan Tesisleri'nde yaptırdığı antrenmana sadece savunma oyuncularını adı. Savunmaya taktik çalışması yaptıran Petkoviç, zaman zaman istediklerini yapamayan futbolculara sert çıkarak tam konsantrasyon istediğini belirtti. Futbolcuların sıcak havaya rağmen istekli olmaları karşısında da sürekli "Bravo" diyerek motive eden Petkoviç, savunmadan çıkışlarda ayağa pas yapılmasını istedi.

"LİGİN BAŞLAMASINI HEYECANLA BEKLİORUZ"

Sportif direktör İsa Turan ise takımın son durumu hakkında değerlendirmede bulundu. Antrenmanlarının yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydeden İsa Turan, her hafta sonunda bir hazırlık maçı yaparak lig havasına girmeye çalışacaklarını belirtti, "Liglerin ertelenmesi, bizi ilgilendirmiyor. Biz hazırlıklarımızı, lig bugün başlayacakmış gibi yapıyoruz. Şu anda hazır durumdayız. Her hafta sonu bir hazırlık maçı yaparak takımın son durumunu göreceğiz" dedi. Liglerin başlamasını heyecanla beklediklerini söyleyen İsa Turan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Özlediğimiz bir yerdeyiz. 5 sezon aradan sonra tekrar Süper Lig'de olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu heyecanı yöneticisinden, teknik heyetine, futbolcusuna, taraftarına kadar hep birlikte yaşıyoruz. Bizimde her takım gibi ligde hedeflerimiz var. Bu hedef doğrultusunda hazırlıklarımız sürüyor. Transfer çalışmalarımız da sürüyor. Bir iki transfer daha yaparak ligler başlayana kadar eksiklerimizi gidereceğiz. " - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Savunmaya Özel Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement