Sanica Boru Elazığspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Sanica Boru Elazığspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Sanica Boru Elazığspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Sanica Boru Elazığspor, sahasının tadilatta olması nedeniyle Erzurum'da sürdürdüğü Trabzonspor maçı hazırlık çalışmalarını tamamladı.

24.08.2012 20:22

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Sanica Boru Elazığspor, sahasının tadilatta olması nedeniyle Erzurum'da sürdürdüğü Trabzonspor maçı hazırlık çalışmalarını tamamladı. Teknik Direktör Bülent Uygur, Türkçe lisans engeline takılan Mısırlı futbolcu Emir Zaki ile sakatlığı süren ve kart cezalısı olan Sedat'ın Trabzonspor maçında olmayacaklarını belirtti.

Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Trabzonspor mesaisini Erzurum'da sürdüren Sanica Boru Elazığspor, bugün son antrenmanı Kazım Karabekir Stadyumunda yaptı. Bugün yapılan çift antrenmanla Trabzonspor mesaisini Erzurum'da tamamlayan futbolcular sabah kondisyon akşam antrenmanında ise teknik ve taktik ağırlı çalışma yaptılar.

Teknik Direktör Bülent Uygur, Trabzonspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını, futbolcuların moral ve motivasyonlarının yüksek düzeyde olduğunu belirterek, "Sedat'ın bir sakatlığı var. Emir Zaki'nin lisansı maalesef yetişmedi. Yetişmeme sebebi de şu. Emir Zaki Türçe sözleşmeye imza atmak istemiyor. Tabi bu konuda Türkiye Futbol Federasyonunun bir çözüm bulması gerekiyor. Neden yabancı bir futbolcu Türkçe dilinde bilmediği bir sözleşmeye imza atmak zorunda bırakılıyor onu da anlamış değilim. Biran önce yabancı futbolcular için sözleşmenin yani bizdeki sözleşmenin İngilizce sözleşmesi olmalı. Yabancı futbolcular en azından okuyabildiği, anladığı bir sözleşmeye imza atmaları lazım. Bu ufacık ayrıntı ama birilerinin bunu artık yapması lazım.Yıllardan beri hep bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Nitekim 10 günden beri Türçe sözleşmeye imza attıramadığımız içinde Emir Zaki'yi şimdi Mısır'a gönderdik. Mısır elçiliğinden bir Türk gelecek, inandığı kişilerle o sözleşmeyi imzalamaya geri gelecek. Onun dışında Sedat'ın kart cezası var. Son hazırlığımızı yaptık" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sanica Boru Elazığspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement