Şankaya: Kavga Değil Birlik Zamanı - Son Dakika
Spor

Şankaya: Kavga Değil Birlik Zamanı

Şankaya: Kavga Değil Birlik Zamanı

Kadir Şankaya Başkanlığında Özlüce Tesisleri'nde toplanan Divan Başkanlık Kurulu, son günlerde gündemde yer alan konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

14.08.2013 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadir Şankaya Başkanlığında Özlüce Tesisleri'nde toplanan Divan Başkanlık Kurulu, son günlerde gündemde yer alan konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, "Şimdi kavga değil, birlik zamanı" diyerek şu değerlendirmeyi yaptı:

"Divan Başkanlık Kurulumuz, Bursaspor Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek, istişare yapmıştır. Son günlerde gerek basına, gerek ise sosyal medyaya yansıyan bir takım tatsız olaylar olmuştur. Bursaspor camiası olarak yaşanan olumsuzlukları kendi içimizde çözeceğimize inanıyoruz. Büyük camia olmanın gerektirdiği hassasiyetin farkındayız. Ancak, zaman kavga zamanı değil, birlik zamanıdır."

BAŞARIMIZI KISKANIYORLAR

Şankaya şöyle devam etti:

"Bursaspor'umuzun başarısız olmasını isteyen dış güçler tetikte beklerken, bizim iç sorunlarımızı kol kırılır, yen içinde kalır şeklinde çözümleyip, en iyi şekilde Eskişehirspor maçına hazırlanmamız gerekmektedir. Eskişehirspor karşısında oyuncularımızın en iyi futbollarını sergileyip, oradan en iyi şekilde döneceklerine inancımız tamdır.Bu dönemde taraftarlarımızın da takıma ve yönetime sahip çıkmasını şahsen istiyorum. Bursaspor Kulübü Başkan ve Yönetimi Genel Kurul'un oyları ile Bursaspor Kulübü'nün başına gelmişlerdir. Bu nedenle bize de bu yönetimin arkasında durmak düşer. Verdiğimiz desteğin yanında Bursaspor Kulübü'nün çıkarları doğrultusunda gerekli uyarıları yapmaktan kaçınmayacağımız da bilinmelidir. Bugün göreve başlayan Teknik Direktör Chistoph Daum ve ekibine de başarı dileklerimizi ilettik. Kendisinin kulübümüzde başarılı olacağına inancımız tamdır. Kendisinin kariyeri ve Türkiye'de çalıştığı sürede elde ettiği başarılar malumdur. Hocamız inşallah Bursaspor'da da yeni şampiyonluklara imza atacaktır." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şankaya: Kavga Değil Birlik Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement