Şanlıurfa'da kırsaldan gelen öğrenciler ilk kez statta maç izledi - Son Dakika
Spor

Şanlıurfa'da kırsaldan gelen öğrenciler ilk kez statta maç izledi

- Şanlıurfa'da kırsaldan gelen öğrenciler ilk kez statta maç izledi Öğrenciler ücretsiz maç keyfi yaşadı Şanlıurfa'da kırsaldan getirilen öğrenciler, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Şanlıurfaspor-Anagold 24Erzincanspor maçını ilk kez statta izlemenin keyfini yaşadı.

10.11.2021 16:38  Güncelleme: 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Şanlıurfa'da kırsaldan gelen öğrenciler ilk kez statta maç izledi

Öğrenciler ücretsiz maç keyfi yaşadı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da kırsaldan getirilen öğrenciler, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Şanlıurfaspor-Anagold 24Erzincanspor maçını ilk kez statta izlemenin keyfini yaşadı.

Şanlıurfaspor sezonun 12. haftasında sahasında Anagold 24Erzincanspor'u ağırladı. Yönetim aldığı kararla, 12 yaşından büyük gençleri, maçı ücretsiz bir şekilde izlemeleri için 11 Nisan Stadyumu'na davet etti. Bu kapsamda ilk kez bir maçı izlemek için stada gelen öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Şanlıurfaspor'un 2-1 üstünlüğü ile biten maçta, ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 28. dakikada Behlül ve 65. dakikada Can Erdem kaydetti. Konuk 24Erzincanspor'un karşılaşmadaki tek golü ise 90. dakikada Ozan'dan geldi. Şanlıurfaspor'da Can Erdem, 72. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Şanlıurfa\'da kırsaldan gelen öğrenciler ilk kez statta maç izledi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfa'da kırsaldan gelen öğrenciler ilk kez statta maç izledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement